Naslovna AKTUELNO Najmanje pouzdani polovni automobili u Velikoj Britaniji

Najmanje pouzdani polovni automobili u Velikoj Britaniji

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Generalno, kolo vode nemački premijum brendovi.

Pomalo paradoksalno, ali čini se da skuplji automobili imaju tendenciju da se češće kvare i potencijalno svoje vlasnike koštaju mnogo više po pitanju popravke i održavanja.

Porsche je vodeći na listi najnepouzdanijih marki, što je izvedeno iz analize preko 131.000 planova produžene garancije. Po novom izveštaju, Porsche je osvojio 35,1 od 100 u okviru indeksa pouzdanosti Warrantywisea, uz „vrtoglavo“ skupe popravke.

Na osnovu više hiljada garantnih planova, utvrđeno je da je Porsche imao „najpaprenije“ troškove popravke – 10.784 funti, više nego što neki polovnjaci koštaju.

Land Roveri su već „tradicionalno“ visoko na listi najnepouzdanijih automobila, ovoga puta na drugom mestu sa skorom od 40,2, ali s najvišim troškovima popravke na listi – 23.889,3 funte. U okviru ovog proizvođača, najnepouzdaniji model je Range Rover.

Sestrinski Jaguar je treći otpozadi, s tim što je vlasnike najviše koštala popravka turbopunjača – 16.990,02 funte.

Prisustvo i nekih drugih premijum proizvođača na ovoj neslavnoj listi pokazuje da uprkos visokim cenama, čak i kada je o polovnjacima reč, luksuzni automobili svoje vlasnike na duže staze mogu koštati mnogo više.

Indeks pouzdanosti je rangirao svaki automobil na osnovu kombinacije različitih faktora, uključujući troškove popravke, koliko često se problemi javljaju i koliko je dana potrebno da se problem reši.

Lorens Vitaker, šef Warrantywisea, analizarao je podatke, ističući da premijum cenovna etiketa može takođe doći s „premijum“ troškovima popravke.

„Premijum cene donose i visoke troškove, što je evidentno iz podataka indeksa pouzdanosti“, rekao je on. „S dodatnom tehnologijom koju poseduju prestižni automobili, više nego ikada ranije, pretpostavljamo da je prirodno što zahtevaju više sredstava za održavanje.

Kako se koncept luksuznih automobila proširio, a oni postali dostupniji široj publici, za prestižnim superautomobilima je i dalje velika potražnja.“

Troškovi popravke su upoređivani u periodu između 2021. i 2022., s tim što je Warrantywise uočio značajan porast cena usluga i delova, što će uticati na buduće troškove vozača.

U septembru, Honda Jazz je krunisana kao najpouzdaniji polovnjak u Velikoj Britaniji zahvaljujući niskim pratećim troškovima.

Mali japanski hečbek s petoro vrata je dobio pohvale zbog pristojne cene i sjajne reputacije da je napravljen da dugo traje. Iz ovog razloga, Jazz je ostvario skor po pitanju pouzdanosti od čak 93,7, gotovo četiri poena više od drugoplasirane Mazde2.

Jazz je zahtevao prosečno 424,31 funtu za troškove popravke, s tim što je najskuplja koštala 973,66 funti. Ovo je gotovo 1.500 funti manje od troškova popravke drugih popularnih vozila.

Indeks pouzdanosti, koji je baziran na preciznim i kvantitativnim podacima, utvrdio je da je Mazda MX-5 imala najniži trošak popravke od 586,94 funte.

Međutim, ovaj japanski brend je takođe imao najviši trošak od čak 2.422 funte, koji se odnosi na baksuznog vlasnika Mazde2. Uprkos tome, radi se o drugom najpouzdanijem modelu sa skorom od 89,9, za nijansu ispred Toyote Auris.

Prvih 10 najnepouzdanijih marki (od 100)

  1. Porsche – 35,1
  2. Land Rover – 40,2
  3. Jaguar – 48,2
  4. Alfa Romeo – 52,4
  5. Audi – 58,6
  6. BMW – 59,8
  7. Mercedes-Benz – 60,4
  8. Vauxhall (Opel) – 68
  9. Volvo – 68,9
  10. Mitsubishi – 69,4

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime