Naslovna INFO Rezervacije su otvorene za novi Jeep Compass sada tehnološki napredniji i povezaniji

Rezervacije su otvorene za novi Jeep Compass sada tehnološki napredniji i povezaniji

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto: by FCA

• Jeep® dilerstva sada primaju narudžbine za novi Jeep Compass, koji se pravi u Italiji za Evropsko tržište.
• Novi Jeep Compass je tako izmenjen da ponudi više tehnološkog sadržaja, povezanosti i efikasnosti.
• Jeep Compass debituje sa novim 1,3-litarskim turbo benzinskim motorom sa dva nivoa snage (130 KS ili 150 KS), što povećava optimizaciju potrošnju goriva i obezbeđuje manje emisije CO2 i povećava izuzetne performanse i na stazi i van nje.

• Prvi put, Compass takođe ima pogon na prednje točkove uparen sa automatskim Dual Dry Clutch Transmission (DDCT) menjačem, i novim „Sport“ režimom vožnje.
• Uconnect usluge za naprednu povezanost unutar i van vozila su novina za Jeep Compass, i postaju deo standardne konfiguracije počevši od Sport paketa opreme. (dostupnog u Srbiji)
• Šest novih točkova, pet novih boja spoljašnjosti, redizajniran poklopac tovarnog dela i dodatna unapređenja proizvoda daju osvežen karakter i izgled modelu Jeep Compass.
• Prodaja u Evropi počinje u junu
• Novi model Jeep Compass napravljen u Melfiju imaće kraće vreme isporuke i više mogućnosti izrade „po narudžbi“ za evropska prodajna mesta i kupce, čime se povećava njegova komercijalna fleksibilnost.

Sada su otvorene narudžbine za Jeep® Compass, izrađen u fabrici kompanije FCA u Melfiju u Italiji, za evropsko tržište. Novi model se sada proizvodi u Italiji, što Jeep-u omogućava garantovanje prosečnog vremena isporuke iz fabrike od oko tri nedelje. Model nudi lepezu napredne tzv. user friendly tehnologije, tehnologije lake za rukovanje s ciljem da bude efikasan, udoban i povezan u svakodnevnom uživanju u vožnji.

Jeep Compass
Rastući uspeh modela, koji je prvobitno pravljen za Evropu u fabrici kompanije FCA u Toluki u Meksiku, omogućio je dovođenje proizvodnje, uključujući i novu 4xe verziju koja sadrži plug-in hibridnu električnu tehnologiju, direktno u Italiju. Ovo označava dalji korak u implementaciji investicionog plana kompanije FCA od 5 milijardi evra za Italiju i kontinuiranog razvoja brenda, istovremeno naglašavajući i tehnološku inovaciju i izvrsnost italijanske fabrike, jedne od najinovativnijih u svetu.

Jeep Compass
Jeep Compass proizveden u postrojenju kompanije FCA u Melfiju napajaće novi 1,3-litarski benzinski motor koji isporučuje 130 ili 150 konjskih snaga, osiguravajući kupcima nesmetano i ugodno iskustvo vožnje, ili alternativno, nova verzija 1,6-litarskog dizelskog MultiJet II motora sa 120 konjske snage sa sistemom SCR (selective catalyst reduction). Nove karakteristike uključuju nove Uconnect usluge za poboljšano povezivanje unutar kabine vozila i van nje, nove stilske elemente kao što je šest različitih dizajna točkova (po jedan specifičan za svaki paket opreme) i novu paletu boja sa pet novih boja eksterijera: Ivory Tri-Coat, Colorado Red, Blue Italia, Blue Shade i Techno Green Metallic – koje su u ponudi u kombinaciji sa crnim krovom. Nova zaštitna navlaka je takođe dostupna uz sve verzije.

S obzirom na kontinuirano poboljšavanje modela brenda Jeep, dinamičke karakteristike modela Compass su dodatno usavršene, što je dodatno u skladu sa očekivanjima evropskih kupaca. Upravljanje modelom Compass proizvedenog u Melfiju poboljšano je zahvaljujući novom podešavanju upravljačkog sistema, koji za cilj ima poboljšanje njegove lakoće i progresivnosti, i ciljanim intervencijama na sistemu vešanja. Oni uključuju dodavanje amortizera sa ventilima za FSD (frequency selective dumping), kako bi se ograničilo pomeranje u karoseriji vozila, bez uticaja na udobnost tokom vožnje na grubom terenu. Novi Compass nudi veću preciznost prilikom skretanja pri velikim brzinama, sa manje zanošenja, i više stabilnosti prilikom kočenja. Pre svega, vozač može da oseti fleksibilnost i preciznost u ponašanju vozila na putu, što je posebno uočljivo na krivudavim putevima.

Jeep Compass proizveden u Melfjiu planiran je da bude u evropskim auto salonima sredinom juna, s potpunom ponudom od tri nivoa opreme – Sport, Longitude, Night Eagle, i Limited i S – svi sa efikasnim turbo benzinskim i dizel motorima uparenim sa pogonom na prednjim točkovima (verzije sa pogonom na sva četiri točka biće dostupne u drugoj polovini ove godine u kombinaciji sa 4xe tehnologijom).

Proizveden u Meksiku, Brazilu, Kini, Indiji i sada takođe u Italiji, Jeep Compass – sa 4xe elektrifikovanom verzijom koja će uskoro biti predstavljena – zaista je globalni model. Ima vrlo posebnu povezanost sa regionom EMEA i pre svega sa Evropom. Kada je predstavljen 2017. godine, to je bio prvi model Brenda Jeep dizajniran posebno za evropske puteve. Time su postavljeni čvrsti temelji za uspeh modela Jeep Compass: najprodavanijeg modela brenda Jeep u svetu u 2019. godini i, zajedno sa modelom Renegade, pokretača komercijalnih rezultata brenda u Evropi, gde je činio 40% godišnjeg obima prodaje.

Novi 1,3-litarski turbo benzinac

Novi četvorocilindrični 1,3-litarski turbo benzinac koji pokreće Jeep Compass proizveden u FCA fabrici u Melfiju, u italijanskoj regiji Bazilikati, deo je nove porodice FCA Global Small Engine, pokrenute sredinom 2018. godine sa modelom Jeep Renegade.

Ovaj motor zasnovan je na modularnoj strukturi i biće dostupan u modelu Jeep Compass u četverocilindričnoj konfiguraciji sa dva nivoa snage: 130 KS kada je uparen sa šestostepenim manuelnim menjačem i 150 KS kada je povezan sa šestostepenim sistemom prenosa sa dvostrukim kvačilom (DDCT) – oba sa pogonom na prednjim točkovima. Ovo je prva primena automatskog menjača u kombinaciji sa pogonom na prednje točkove na modelu Compass, a učiniće ga dostupnijim novim kupcima u C-SUV segmentu (prodaja 4×2 automatika trenutno čini 28% tržišta u Evropi) . Novi 1,3-litarski benzinski motor u skladu je sa Euro 6D standardima i ima GPF filter (gasoline particular filter).

Novi 1,3-litarski turbo-benzinski motor dizajniran je tako da nudi izvanredne performanse i na putu i van puta, istovremeno pružajući odličan komfor tokom vožnje. Za model Compass, 1,3-litarski benzinski motor je unapređen posebnim sistemom turbo-usklađivanja, koji maksimizira reakciju motora pri malim brzinama i smanjuje emisiju CO2 do 27%. Novi motor takođe optimizuje potrošnju goriva do 30% (WLTP ciklus) u poređenju s prethodnim benzinskim 4×4 verzijama sa automatskim menjačem.

Jeep Compass, u kombinaciji sa novim 1,3-litarskim Turbo benzinskim motorom i DDCT automatskim menjačem prvi put ima sportski režim vožnje „Sport“ koji se aktivira pritiskom dugmeta na centralnoj konzoli. Ovaj dinamični režim vožnje čini svakodnevnu gradsku vožnju još više zabavnom pomoću boljeg upravljanja volanom, oštrijom reakcijom papučice za gas i podešavanjem rada menjača putem snažnijih prenosa radi punog rada motora i obrtnog momenta. Isto tako, tokom režima rada „Sport“ blokira se „sailing“ funkcija i aktivira se „fast-off“ režim za brzo pokretanje. Kada se ubrzanje vozila smanji, sprečava se prelazak na veći stepen prenosa kako bi se dobio maksimalni učinak kočenja motora i optimizovao odziv kod sledećeg ubrzanja.

FCA Grupa je osmislila porodicu Global Small Engine kako bi pružila novu ponudu motora na benzinski pogon koji se odlikuju ekonomičnom potrošnjom goriva i performansama u širokom rasponu primena. Osnovna struktura garantuje efikasnost, modularnost i značajan stepen standardizacije kada su u pitanju delovi i proces proizvodnje, fleksibilnost i potencijal za budući razvoj. Ovi motori u potpunosti su izrađeni od aluminijuma zbog lakoće (težina počinje od 110 kg za 4-cilindrični Turbo motor). Kućište radilice, osmišljeno u saradnji sa kompanijom Teksid, izrađeno je od aliminijumske legure proizvedene pod visokim pritiskom. Nakon proučavanja različitih dizajna kućišta radilice, odabrana je arhitektura sa temeljnom pločom, jer nudi najbolji balans težine, konstrukcijskih performansi, buke i vibracija. Sve turbo verzije u GSE porodici karakteriše posedovanje ekskluzivne MultiAir tehnologije treće generacije, koja poboljšava efikasnost sagorevanja podešavanjem podizanja ventila i njihove sinhronizacije, i dodatno optimizuje nezavisno otvaranje i zatvaranje ventila.

Novi 1,3-litarski benzinski motor od 130 konjskih snaga sa ručnim menjačem biće dostupan u Longitude, Night Eagle i Limited paketima opreme, dok će verzija sa 150 konjskih snaga sa DDCT-om biti dostupna i sa S paketom opreme. Najveći obrtni moment u obe verzije iznosi 270 Nm (do 40 Nm više u odnosu na prethodni 1,4-litarski benzinski motor). Oba motora su dostupna sa pogonom na prednje točkove.

Ponudu motora modela Compass upotpunjava 1,6-litarski dizelski MultiJet II motor sa 120 konjskih snaga, 320 Nm obrtnog momenta, ručnim menjačem i sistemom SCR (selective catalyst reduction) koji su dostupni u kombinaciji sa pogonom na prednje točkove.

4xe modeli (oni koji sadrže plug-in hibridnu električnu tehnologiju) biće dostupni sa elektromotorom uz kombinaciju sa verzijom 1,3-litarskog motora iz GSE porodice jačine 190 ili 240 konjskih snaga. Oni će stići u evropske salone u drugoj polovini ove godine, dakle krajem 2020.godine. Obe ove verzije 4xe modela će imati samo pogon na sva četiri točka.

Nove UconnectTM usluge za naprednu povezanost unutar i van vozila (na Evropskom tržištu)

Jeep Compass koji se proizvodi u fabrici Melfi će imati najmodernije sisteme za povezanost kako bi se zadovoljile potrebe njegovih zahtevnih kupaca. Prvi put uvedene u Jeep gamu sa modelom Renegade za 2020. godinu, nove Uconnect usluge imaju niz funkcionalnosti, koje su dostupne kroz više dodirnih tačaka, uključujući i My Uconnect mobilnu aplikaciju, pametni sat, vebsajt, dugmiće na svetlu na krovu i radiju. Dostupni od početka prodaje modela Compass, nove Uconnect usluge će biti deo standardne opreme i na 7 i na 8,4-inčnim sistemima za informacije i zabavu i u svim paketima opreme od Longitude naviše, kako bi se pružila napredna povezanost unutar i van vozila i korisne usluge za unapređenu bezbednost i udobnost.

Jeep Compass
Uconnect usluge su podeljene u više paketa. Dostupna kao osnovna usluga, My Assistant se aktivira u fabrici, i nudi hitne usluge u slučaju sudara, usluge pomoći na putu, uključujući i izveštaje o oporavku i zdravlju vozila. My Car, My Remote, My Navigation (samo na 8,4-inčnom Uconnect sistemu za navigaciju) paketi se nude kao standardne usluge uključene u cenu vozila, i moraju biti aktivirane od strane kupca.

My Car dozvoljava vozaču da kontroliše zdravstveni status i parametre vozila. My Remote nudi mogućnost zaključavanja/otključavanja vrata, paljenje svetala, pronalaženja vozila, kontrolu određenih parametara poput brzine i oblasti u kojoj se kreće i dobijanja obaveštenja kada se ti parametric krše. My Navigation (dostupno samo na 8,4-inčnom Uconnect sistemu za navigaciju) uključuje „Send &Go“ uslugu, koja pruža kupcu mogućnost da pošalje odredišta na svoj sistem za navigaciju direktno sa svog pametnog telefona ili internet portala, upozorenja o saobraćaju, vremenskim prilikama i kamerama za merenje brzine i mogućnost pretrage lokacija koje su vozaču potrebne.

Modeli 4xe koji će se uskoro pojaviti na tržištu i takođe imaju specifične funkcionalnosti koje pomažu električnoj vožnji. Kupci mogu imati pregled napunjenosti baterije direktno na My Uconnect mobilnoj aplikaciji, da zakažu punjenje i podese klimatizaciju, i dobiju pregled najbližih stanica za punjenje na My Uconnect mobilnoj aplikaciji i 8,4-inčnom Uconnect sistemu za navigaciju kada je baterija pri kraju.

Ponuda Uconnect usluga je upotpunjena opcionalnim uslugama, koje se mogu kupiti na vebsajtu Connectivity. Ove usluge uključuju My Wi-Fi, My Theft Assistance i My Fleet Manager pakete. Neke od ovih novih Uconnect usluga će biti dostupne u modelu Jeep Compass koji se proizvodi u fabrici Melfi kada se pojavi na tržištu, dok će ostale biti integrisane kasnije tokom ove godine.

PR saopštenje – FCA Srbija

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime