Naslovna INFO Električni Citroen e-Jumpy

Električni Citroen e-Jumpy

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto: by Citroen

Grupa PSA je u oktobru potvrdila da će tokom 2020. godine na tržište lansirati četiri kombija sa elektropogonom, a u međuvremenu su objavljeni novi detalji.

U pitanju su inače električne verzije modela Citroen Jumpy, Peugeot Expert, Opel Vivaro i Vauxhall Vivaro, koji će bit dostupni u više verzija. Svi ovi modeli će se proizvoditi u Hordain fabrici u Francuskoj, dok će električni pogon stizati iz fabrike Trémery.

Na ovim slikama je električni Citroen e-Jumpy koji raspolaže sa 100 kW/136KS i 260 Nm, a može da postigne maksimalnih 130 km/h.

Citroen e-Jumpy
Bazna verzija će imati baterije od 50 kWh i autonomiju od 230 km (po WLTP normama), a druga varijanta će raspolagati sa baterijama od 75 kWh i autonomijom od 330 km. Ovde i podatak da se do 80% kapaciteta baterija na brzom punjaču može napuniti za 30 odnosno 45 minuta.

Garancija na elektropogon i baterije inače iznosi osam godina ili 160.000 km.

Citroen e-Jumpy
U zavisnosti od dužine (e-Jumpy će biti dostupan sa izborom od tri dužine), korisna zapremina tovarnog prostora će se kretati od 4.6 m3 do 6.6 m3, a nosivost iznosi do 1275 kg.

Citroen navosi da će e-Jumpy moći da se dobije sa 15 sistema za asistenciju vozaču, a među njima će se naći keyless sistem, head-up displej, sistem za upozorenje o napuštanju kolovozne trake, sistem automatskog kočenja, prepoznavanje saobraćajnih znakova i zadnja kamnera od 180 stepeni.

Prodaja Citroena e-Jumpy će startovati u drugoj polovini ove godine, dok će nejgova cena biti saopštena naknadno.

Ivan Mitić – Autoblog.rs

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime