Naslovna SPORT F1 Red Bull smatra da bi Mercedes mogao da zablista u Silverstonu

Red Bull smatra da bi Mercedes mogao da zablista u Silverstonu

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Po šefu Red Bull Racinga, Kristijanu Horneru, osmostruki šampion u konkurenciji konstruktora, Mercedes-AMG, predstavljaće ozbiljnu prenju njegovom timu i Ferrariju u sledeće tri trke, a to se posebno odnosi na staze Silverston i Pol Rikar.

Uprkos tome što je pobedio u sedam od devet trka u dosadašnjem delu sezone, Red Bull je oprezan po pitanju forme Mercedesa na VN Velike Britanije. Horner čak smatra da bi njegov tim mogao da ima izvesnih problema po pitanju performansi.

„Definitivno, mislim da će Mercedes biti jak u Silverstonu“, kaže Horner. „Ne vidim bilo kakav razlog zašto ne bi bili. Isto važi i za Pol Rikar. Mislim da će i Ferrari biti brz u Silverstonu, koji bi mogao da bude izazovnija staza za nas zbog prirode svoje postavke.

Sjajan je rezultat što smo pobedili u sedam trka do sada, ali bi Silverston mogao da bude najizazovniji.“

Mada je Mercedes bio najbolji u osam od poslednjih 10 trka na legendarnoj britanskoj stazi, što je neverovatno ostvarenje, njihova ovogodišnja forma nije na nivou performansi koje prikazuju Red Bull i Ferrari, tako da bi bilo zaista uzbudljivo videti „srebrne strele“ kako se bore za pobedu, sem ako Horner možda nije u pravu.

Nemačko-britanski tim u Silverston dolazi s izvesnim unapređenjima, što bi moglo da im pomogne da podignu svoje izdanje za lestvicu više. Red Bull, s druge strane, ne planira bilo kakva kapitalna ažuriranja do letnje pauze.

„Komponente se uvode kada prethodne dođu do kraja svog radnog veka“, dodao je Horner. „To je veoma različita forma razvoja u odnosu na ono što smo mogli da vidimo prethodnih godina.“

Kako sada stoje stvari, Red Bull je vodeći u konkurenciji konstruktora s 304 poena. Sledi Ferrari s 228, dok je treći Mercedes-AMG sa 188 bodova. Bez dileme, ova tri tima su najbolja u ovogodišnjoj F1 sezoni.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime