Naslovna ECO2 Ford “na kašičicu” otkriva novi krosover na VW-ovoj MEB platformi

Ford “na kašičicu” otkriva novi krosover na VW-ovoj MEB platformi

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Ford je poslednjih meseci doneo neke šokantne odluke, objavljujući planove o ukidanju Fieste 2023. i Focusa 2025.

Naravno, indirektni naslednici ikona iz B i C segmenta će pripadati novom talasu električnih automobila, a prvenac će doći u formi „krosovera srednje veličine“, o kojem se „šuškalo“ ranije u toku ove godine. Sklapaće se u fabrici u Kelnu, a pre lansiranja koje će se obaviti sledeće godine, očekujemo seriju „tizera“.

 

Najnoviji je na društvenoj mreži LinkedIn objavio Martin Sander, generalni menadžer Ford Model e Europe tima, dok je prikaz ispod objavljen na Twitteru od strane šefa marketinga Forda za Evropu, Pitera Ziliga. Detalje u vezi s novim elektromobilom su pod velom tajne, pored činjenice da će počivati na MEB platformi VW grupacije. Samim tim, treba očekivati da neke tehničke specifikacije budu u paraleli s ID.4.

Fordov „krosover srednje veličine“ će se pozicionirati iznad čisto električne verzije Pume, koju „Plavi oval“ planira da proizvodi u Rumuniji, s tim što bi prodaja trebalo da započne 2024. Marka sa sedištem u Dirbornu je takođe obećala „sportski krosover“, pozicioniran između ovog na „tizeru“ i već dostupnog Mustanga Mach-E.

Pristižući 2024. iz iste fabrike u Nemačkoj, takođe će počivati na MEB arhitekturi, a moglo bi da se radi o Fordovom ekvivalentu VW-a ID.5. Shodno tome, treba očekivati nešto niži model s padajućom linijom krova.

Iz onoga što možemo videti za sada, Fordov budući EV će biti robusnijeg stajlinga u poređenju s VW-om ID.4. Čini se da je dizajn „kutijastiji“ u odnosu na zaobljenijeg modela iz Volfsburga. Sudeći po „tizeru“, dizajnerski tim je uspeo u kreiranju prepoznatljivog vizuelnog identiteta.

Ono što je takođe potvrđeno je autonomija od 500 kilometara pri jednom punjenju, verovatno u okviru WLTP ciklusa. Što se tiče „sportskog krosovera“, on bi trebalo da dobije dvomotorni pogonski sklop iz ID.5 GTX-a s oko 300 ks.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime