Naslovna INFO “Špijuniran” Ford baziran na VW-u ID.4

“Špijuniran” Ford baziran na VW-u ID.4

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Ford i Volkswagen i dalje održavaju bliske veze nakon razvoja novih Rangera i Amaroka, koji leže na istoj mehaničkoj platformi.

Međutim, ovoga puta se radi o električnom krosoveru. Nemački model, poznat po nazivom ID.4, na sceni je gotovo tri godine, a „Plavi oval“ priprema svoju verziju, s nešto izmenjenom karoserijom.

Prve informacije o novajliji su pristigle prošle godine, kada je kompanija iz Dirborna izdala informacije o dva modela s nultom emisijom i povišenim klirensom, „krosoveru srednje veličine“ i „sportskom krosoveru“. Oba modela koriste Volkswagenovu MEB platformu, krajnje svestranu arhitekturu na kojoj počivaju imena kao što su Audi Q4 e-tron, Q5 e-tron, Cupra Born, Škoda Enyaq iV, Volkswageni ID.3, ID.4, ID.5, ID.6, ID. Buzz i Fisker Ocean.

Mehanički blizak s VW-om ID.4, za sada neimenovani Ford, našao se u objektivu „špijunskog“ foto-aparata, mesec dana nakon što je prvi put spažen. Nove fotografije su jasnije od prethodnih i samim tim pružaju bolji uvid u novi Fordov model, koji krasi prilično velika zatvorena prednja maska, s čijih strana se nalaze LED farovi s inkorporiranim dnevnim svetlima. Naglašen je i usisni otvor na centralnom delu prednjeg odbojnika, a hauba je primetno kratka.

Vetrobran je iskošen a prepusti kratki. Ono što se takođe da primetiti su oštre linije duž karoserije. Na zadnjim vratima pronalazimo spojler s bočnim produžecima i signalne grupe vertikalne forme, sem ako se ne radi o efikasnoj kamuflaži koja vara oko. Zadnji difuzor deluje nešto agresivnije, dok završetaka izduvnih cevi naravno nema.

Neki smatraju da bi Fordov baterijski krosover mogao da bude predstavljen već sledećeg meseca, ali to ćemo ipak uzeti s rezervom do zvanične potvrde. Proizvodnja će se odigravati u fabrici u Kelnu, a prvi primerci bi s proizvodnih linija trebalo da siđu ovog leta. Takozvani „sportski krosover“ će se pridružiti proizvodnji, na istoj ovoj lokaciji, a u prodajne salone bi trebalo da uđe tokom sledeće godine.

U međuvremenu, Ford je započeo rad na sopstvenoj namenskoj platformi za električna vozila, tako da bi tandem krosovera mogao biti usamljen u eksploataciji Volkswagenove ekspertize. Električna verzija Pume je takođe u pripremi, a sklapaće se u istom pogonu gde se proizvodi konvencionalni model, u Krajovi (Rumunija). Očekuje se da električna Puma započne s proizvodnjom 2024.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime