Naslovna INFO Air France obustavlja letove iz Beograda

Air France obustavlja letove iz Beograda

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Air France je potvrdio da ukida sezonske letove između Pariza i Beograda. Francuski avio-prevoznik je prvobitno planirao da održava dve nedeljne rotacije između dva glavna grada ovog leta u trajanju od mesec i po dana, između jula i kraja avgusta, s miksom koji čine avioni Embraer E170 i E190.

Međutim, kompanija je sada saopštila da će preraspodeliti kapacitete negde drugde, a beogradska usluga će biti pokrivena širokim kod-šer partnerstvom s Air Serbiom. U ovom trenutku, srpski avio-prevoznik je zakazao dva dnevna leta za francusku prestonicu ovog leta, iako je njegov generalni direktor, Jirži Marek, nedavno u intervjuu za EX-YU Aviation News primetio da avioprevoznik „gleda“ da broj letova za Pariz poveća na osamnaest nedeljno. ili čak uvede tri dnevno.

Air France je uveo usluge za Beograd 2019. godine, nakon desetogodišnje pauze. Ruta je prvobitno trebalo da radi tokom cele godine, ali je u prvoj godini sužena na sezonsku uslugu. Zbog pandemije Covida-19, Air France nije leteo za Beograd 2020. godine, već se vraćao i 2021. i 2022., svake godine skraćujući dužinu svojih sezonskih operacija. Letovi su ranije održavani četiri puta nedeljno s flotom porodice A320.

Gospodin Marek je nedavno rekao da Air Serbia može da leti između Beograda i Pariza po nižoj ceni od francuske. „Morate da približite troškove onima niskotarifnih prevoznika, ali putnicima ponudite bolju uslugu za koju možete naplatiti naknadu. To vidimo, na primer, na ruti za Pariz, gde letimo dva puta dnevno, a Air France samo četiri puta nedeljno (sezonski). Imamo kod-šer ugovor sa Francuzima i u mogućnosti smo da putnike u Pariz dovedemo jeftinije od njih, što je korisno za sve“, rekao je Marek.

Pariz je jedna od najprometnijih linija Air Serbije. Pored srpskog avioprevoznika, Wizz Air opslužuje Beauvais u blizini Pariza, na kojem je tokom godina stalno povećavao frekvencije. Ovog leta, „low cost“ prevoznik će obavljati pet nedeljnih rotacija na ovoj ruti. Ove godine se obeležava stogodišnjica od uspostavljanja komercijalnih letova između Beograda i Pariza, koje je u to vreme obavljao jedan od prethodnika Air Francea, CFRNA. Unutar bivše Jugoslavije, Air France će ovog leta održavati redovne letove za Ljubljanu, Zagreb, Dubrovnik i Split, iako je francuski avio-prevoznik odustao od planova da uvede drugu dnevnu liniju za glavni grad Hrvatske.

Izvor: EX YU Aviation

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime