Naslovna INFO Air Serbia dodaje sedam ruta na kratke udaljenosti

Air Serbia dodaje sedam ruta na kratke udaljenosti

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Air Serbia je dodala sedam novih linija na kratke relacije u svoju mrežu, pored nove linije za duge relacije do Čikaga.

Srpski avioprevoznik je 15. maja uveo letove između Beograda i Hamburga, koje je poslednji put obavljao 2019. Na toj liniji će se direktno takmičiti sa Wizz Airom. Hamburg postaje deseta destinacija naše avio-kompanije u Nemačkoj.

Air Serbia je otvorila i redovne letove između Beograda i Kaira, na liniji kojom je poslednji put saobraćala pre izbijanja pandemije koronavirusa u martu 2020. Naša avio-kompanija ovog leta održava i redovne čarter letove iz Beograda za Hurgadu, Šarm el Šeik i Mersa Matruh, kao i od Niša do Hurgade.

Srpski avioprevoznik je 18. maja uveo letove za Geteborg. Rutu je poslednji put opsluživao prethodnik Air Serbije, Jat Airways 2013. Srpski prevoznik će se direktno takmičiti s Wizz Airom na ovoj liniji, a Geteborg postaje druga destinacija Air Serbije u Švedskoj posle Stokholma.

Srpska avio-kompanija je takođe inaugurisala letove između Beograda i Kelna. Ova ruta je već opsluživana iz Niša, a generalni direktor aerodroma u Kelnu, Tilo Šmit, rekao je: „Veoma smo zadovoljni što Air Serbia sada dodaje još jednu uzbudljivu destinaciju u naš plan letenja sa Beogradom. Postoje opcije za povezivanje iz Beograda na širu mrežu Air Serbije. To uključuje destinacije na duge relacije kao što su kao što su Njujork i Tjenđin, kao i metropole poput Firence, Tel Aviva i Bukurešta, uz regionalne destinacije kao što su Podgorica i Tivat u Crnoj Gori.“

Air Serbia je 19. i 20. maja dodala dve sezonske destinacije u Italiji pokretanjem letova za Napulj i Firencu. Srpska avio-kompanija sada opslužuje osam gradova u Italiji, a Palermo će postati deveti sledećeg meseca.

Air Serbia je 20. maja u svoju mrežu dodala Marselj, čime je postala njena treća destinacija u Francuskoj. „Oduševljeni smo što možemo da dočekamo Air Serbiju na aerodromu Marselj Provans. Naš nacionalni prevoznik će obavljati dva nedeljna leta između Aerodroma Nikola Tesla Beograd i Marselj Provans, povezujući srpsku zajednicu direktno s matičnom državom i donoseći dodatnu povezanost s Balkanom“, rekao je Loran Dubosk, poslovni menadžer za razvoj mreže Aerodroma Marselj.

Izvor: Exyuaviation

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime