Naslovna AKTUELNO Beogradski aerodrom otvara novu centralnu zgradu

Beogradski aerodrom otvara novu centralnu zgradu

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu, otvorio je svoju novu centralnu zgradu terminala koja se prostire na 11.000 kvadratnih metara.

Novi objekat ima pultove za prijavu, koji će se koristiti pored onih koji se nalaze u zgradama Terminala 1 i Terminala 2 za ukupno 82. Kada se putnici čekiraju, oni će nastaviti do prvog sprata centralne zgrade, gde će prvo prvo proći pasošku kontrolu (ukupno šesnaest kabina), a zatim bezbednosnu proveru.

Aerodrom je sada započeo radove na izgradnji nove bescarinske zone od 3.000 kvadratnih metara, koja će biti locirana nakon bezbednosne provere. Novi centralni trg će takođe biti pozicioniran iza obezbeđenja, koji će uključivati nove prodavnice, kao i lokale za hranu i piće. Njihov završetak se očekuje tokom godine. Tokom 2023. godine počeće i radovi na remontu 16.000 kvadratnih metara postojećih terminalnih zgrada.

U saopštenju, operater aerodroma VINCI je rekao: „Nova zona je dizajnirana u skladu sa standardima VINCI aerodroma u pogledu korišćenih materijala, palete boja, opreme, signalizacije i drugih arhitektonskih i unutrašnjih elemenata. Velika staklena spoljašnjost centralne zgrade sadrži naziv aerodroma, kao i tradicionalne motive pirotskog ćilima na prozorima, koji služe kao odraz koncepta „osećaja mesta” kompanije VINCI Airports, prenoseći specifičan lokalni utisak kroz jedinstven dizajn”. S obzirom da je pristupni put do nove centralne zgrade još u izgradnji, putnici će u novi objekat ulaziti preko zgrade Terminala 2.

Generalni direktor Air Serbije, Jirži Marek, nedavno je za EX-YU Aviation News rekao da će aviokompanija koristiti novu centralnu zgradu kako bi poboljšala svoje iskustvo na zemlji za putnike.

„Deo VIP parkinga biće posvećen Air Serbiji, odakle će biti most do novog objekta, koji će omogućiti nesmetano kretanje putnika. Na kraju mosta nalaziće se namenski i brendirani ulaz Air Serbije, a nakon ulaska u zgradu, pravo napred dočekaće vas namenski odvojeni pultovi poslovne klase. Pod odvojenim, podrazumevam da će do plafona ili malo ispod biti drveno-staklena pregrada, koja će imati staklena vrata, a unutra će biti osveženje, kao i četiri do šest šaltera za prijavu, u stilu hotelskog foajea. Možda će doći malo nakon otvaranja novog objekta, jer će biti potrebno dosta finog podešavanja, ali ovaj razvoj nije u potpunosti na nama. To zahteva sinergiju i koordinaciju sa operaterom aerodroma“, rekao je Marek. On je dodao: „Većina check-in pultova u novoj zgradi biće posvećena Air Serbiji. Takođe, u saradnji sa operaterom aerodroma, razvijamo novi servisni desk sa otvorenim dizajnom u obliku slova ’U’ s osam agentskih sedišta kao dodatnom tačkom kontakta za naše klijente.”

Kako je nedavno objavljeno, Aerodrom Beograd nastavlja s radom na nizu drugih projekata, koji bi svi trebalo da budu završeni ove godine. Oni obuhvataju završnu fazu izgradnje drugog sprata za dolazne putnike, novu umetnutu pistu, koja će uskoro biti otvorena, kao i remont kapija A5 do A10. Aerodrom je takođe pri završetku izgradnje novog parkinga ispred terminala, koji će, uz pomoć solarnih panela, koristiti solarnu energiju za proizvodnju energije. Tokom protekle dve godine, na aerodromu je završen niz ključnih infrastrukturnih projekata, uključujući novo krilo njegovog pristaništa C, koje uključuje osam gejtova s vazdušnim mostovima i četiri autobuska gejta, nove autobuske gejtove na pristaništu A, novu platformu za odleđivanje, novi aerodromski operativni centar, novu platformu E, novi hangar za helikoptere, novo parkiralište za dugotrajni boravak, solarnu elektranu, postrojenje za tretman čvrstog otpada i otpadnih voda, novi automatizovani sistem za rukovanje prtljagom i novi kontrolni toranj. Aerodrom će ubuduće započeti i remont postojeće piste, drugu fazu proširenja pristaništa C i izgradnju nove administrativne aerodromske zgrade.

Izvor: Exyuaviation

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime