Naslovna AKTUELNO Air Serbia u pogon stavlja treći širokotrupni avion do jula

Air Serbia u pogon stavlja treći širokotrupni avion do jula

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Air Serbia će ovog leta svojoj floti dodati treći širokotrupni avion, Airbus A330-200, koji će biti u funkciji do juna ili jula, po povoljnim uslovima lizinga na tržištu.

Govoreći na konferenciji New Air Gateway u Ljubljani, izvršni direktor kompanije Air Serbia Jirži Marek, rekao je: „Ušli smo u uži izbor [A330] aviona, tako da radimo konačne procese odobrenja, i verujemo, u zavisnosti od MRO-a (održavanje, popravka, da bi mogao biti u funkciji u junu ili julu”. Gospodin Marek je dodao: „Za nas, ja zovem A330 ATR širokotrupnih vozila. To je savršen avion za avio-kompaniju naše veličine. To je veoma profitabilna mašina, posebno sa stopama zakupa koje imamo od Kovida”.

Izvršni direktor srpske avio-kompanije je ranije rekao da će ona prvo pokušati da se proširi na Kinu dolaskom trećeg A330, na destinacije kao što su Peking i Šangaj, a kasnije i u Severnu Ameriku, uz mogućnost poput Majamija i Toronta. Srpski avio-prevoznik će početi s radom za Čikago ovog maja. Objašnjavajući proces donošenja odluka iza odabira novih destinacija za duge relacije, gospodin Marek je rekao: „Kada god pogledamo duge relacije, tražimo potražnju s oba kraja rute, plus regionalnu povezanost, ne nužno evropsko tržište. U Čikagu očigledno imamo jednu od najvećih dijaspora srpskog porekla, pa čak i bivše Jugoslavije, tako da će postojati dobra povezanost u regionu i to je jedan od ključnih faktora, koliki je udeo od tačke do tačke u odnosu na transfer saobraćaj. Od tačke do tačke trebalo bi da bude glavni faktor, s obzirom na veličinu naše avio-kompanije. Dakle, za nas će povezanost tačaka uvek biti ključ, plus regionalna povezanost. U isto vreme, ne možete uzeti avion na duge relacije samo za leto, tako da će sezonski aspekt i usmerenost uvek biti važni. To je ono što je ljudima ponekad teško objasniti, da Toronto leti ima veoma veliku potražnju, ali je veoma sezonskog karaktera, čak više sezonski nego Čikago, i još je usmereniji u smislu početka i kraja sezone, tako da nemate toliko pozadinskih opcija da biste mogli da se uhvatite ukoštac s ovom rigoroznom usmerenošću. Možete se time baviti u Njujorku, možete u Čikagu, jer su to velika čvorišta gde imate saradnju s drugima. Uprkos saradnji sa Air Canadom u Torontu, ovo je, u ovom trenutku, prilično izazovno. Imamo Toronto na našoj listi prioriteta, ali koju god oblast da pogledate, Čikago je bio poželjniji. Ono što se često zanemaruje je kargo, a Čikago je veoma važno kargo čvorište kada se uporedi sa Torontom.“

Komentarišući agresivan rast u koji je avio-kompanija krenula, s preko dvadeset novih planiranih ruta do sada ove godine, gospodin Marek je rekao: „Rizik uvek postoji, ali pitanje je šta želite da uradite. Ako ste prisutni na tržištu za koje IATA predviđa da će doživet najbrži oporavak, koje će u budućnosti rasti još brže, rast je jedini način da ostanemo na pravoj strani istorije i da ne završimo negde drugde“. Air Serbia je godinu počela snažno sa 219.216 putnika u januaru, što je 20,1% više u odnosu na januar 2020. godine pre pandemije. Tokom ovog meseca, najpopularnije destinacije u mreži Air Serbije u zapadnoj Evropi bile su Cirih, Pariz, Amsterdam, Beč, London i Berlin. Top destinacije u regionu bile su Podgorica i Tivat, dok je veliko interesovanje vladalo i za Istanbul, Njujork i Tjenđin, koji je pokrenut u decembru 2022. Avio-kompanija će uskoro obelodaniti još dve linije u okviru  svoje destinacijske mreže, uz napomenu generalnog direktora da srpksi avio-prevoznik čeka potvrdu o slotovima pre nego što stavi karte u prodaju.

Izvor: exyuaviation.com

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime