Naslovna SPORT F1 Da li ćemo 2026. u Formuli 1 imati tim Aston Martin Honda?

Da li ćemo 2026. u Formuli 1 imati tim Aston Martin Honda?

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Da li je Aston Martin prerastao Mercedes?

Ova ekipa ne samo što je najbolja među privatnim timovima koji koriste Mercedesove motore, već je za sada bolja i od samog snabdevača.

Međutim, s velikim napretkom, ostvarivanjem izvesnih ciljeva i ambicija, uskoro je počelo da se nameće pitanje da li je Aston Martin prerastao partnerstvo s Mercedesom u smislu da bi trebalo da ostvari više slobode u dizajniranju i kreiranju.

„Srećni smo s onim što dobijamo“

Vlasnik tima, Lorens Strol, još je pre par godina sanjao o sopstvenom motoru Aston Martina, kada na snagu stupi nova regulativa 2026. Međutim, u međuvremenu je iskočila još jedna opcija zvana „Honda“. Japanski proizvođač je izrazio interesovanje za povratak u Formulu 1, a saradnja s Aston Martinom bi de facto značila formiranje fabričkog tima, kao što je to bio Red Bull od 2019. do 2021.

Ovo je bez dileme muzika za Strolove uši.

„Srećni smo s onim što dobijamo“, tvrdi tehnički direktor Aston Martina, Den Falouz. Naravno, njegova izjava je vezana za saradnju s Mercedesom. „Dobijamo menjačku kutiju, komponente zadnjeg ogibljenja i naravno pogonsku jedinicu. Srećni smo s tim.“

Aston Martin trenutno „srećan“ s Mercedesom

„Naravno, kao inženjeri radimo na ograničenjima s kojima se suočavamo. Do sada nismo pronašli bilo kakav razlog da bismo poželeli bilo šta drugo u odnosu na ono što dobijamo od njih“, dodao je Falouz.

Dakle, zvuči kao da se Aston Martin neće pozdraviti s Mercedesom u skoro vreme.

„To bi bio slučaj da smo zaista zavisni od njih u oblastima koje bi ograničile naš učinak“, rekao je on nakon pitanja da kaže nešto detaljnije. „Iskreno, ne mislim da bilo šta što dobijamo od Mercedesa ograničava naše performanse. Da li nas nešto od toga sprečava da ostvarimo ciljeve koje želimo da postignemo? Apsolutno ne, tako da smatram da smo trenutno veoma zadovoljni našom saradnjom. Imamo partnera na planu motora, s kojim smo veoma zadovoljni.“

Radni status potreban za „napredak“

Uprkos Falouzovoj retorici o „bajkovitom odnosu“, Strol je mudar tip i on vrlo dobro zna da ukoliko Aston Martin želi da napreduje odlučno i na dugoročnom planu, od ključnog značaja je radni status s proizvođačem motora.

Budući da revidirana regulativa stupa na snagu 2026., radi se o relativno kratkom periodu, kada se u obzir uzme aktuelna iteracija motora, koja je na scenu stupila pre gotovo 10 godina. Samim tim, vlasnik Aston Martin će prepoznati momenat za promenu statusa njegovog tima, što će se desiti pre ili kasnije. Pored toga, da li postoji bolji argument da je njegov tim vredan fabričkog motora od trenutnih performansi koje isporučuje Fernando Alonso.

Honda kao opcija?

Oficijelan stav za sada je „ne“. Falouz priznaje da tek treba da razmotri na koji način bi dizajnirali sopstveni menjač, kako bi on najbolje funkcionisao u aerodinamičkom smislu u okviru kompletnog dizajna šasije Aston Martina.

„Iskreno, ne znam“, kaže on. „Kao i sa svim ostalim, morate da širite tim da biste pokrili različite oblasti u koje niste bili uključeni, ali kao što sam rekao, to trenutno za nas ne predstavlja problem. Mi smo srećni s onim što imamo.“

Budući da se nije Aston Martinovom timu pridružio tako davno, ne iznađuje njegovo odbacivanje mogućeg partnerstva s Hondom u 2026.: „S timom sam nešto više od godinu dana, prešli smo dugačak put i veoma smo fokusirani na ono što želimo da postignemo ove i sledeće godine.

Iz moje perspektive, pogonska jedinica i menjačka kutija predstavljaju nešto s čim smo veoma zadovoljni. Na mnogo načina, prijatan je osećaj što ne moram da brinem oko toga.

Fokusirani smo na ono što možemo da postignemo u kratkoročnom smislu a zatim i na ono što možemo da ostvarimo u 2024. Nemamo problema s Mercedesovom pogonskom jedinicom. Smatram da je to veoma snažan sklop, tako da ni u kom smislu ne zaostaje.“

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime