Naslovna INFO PR Najpopularniji Opel modeli dostupni odmah za isporuku!

Najpopularniji Opel modeli dostupni odmah za isporuku!

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Stilski izražajni, inovativni, dinamični i naravno nemački, kako Opel voli da reklamira svoje modele, dostupni su po nižim cenama. Budući da se radi o automobilima koji su već na lageru, novim kupcima Opela vozila su na raspolaganju odmah.

U svoje letnje avanture možete krenuti u novom automobilu. Inovativne nemačke tehnologije, odvažan i čist dizajnerski potpis, komfor i zabava u vožnji na kupcima je da se odluče za ono što im najviše odgovara. Najpopularniji Opelovi modeli, Corsa, Crossland, Grandland i Mokka dostupni su za isporuku odmah. Takođe, tu je i gama komercijalnih vozila s lagera.

Opel Corsa je namenjena za ljubitelje automobila iz B segmenta, prijatnog dizajna i solidne završne obrade. U ovom slučaju treba izdvojiti instrument tablu fokusiranu na vozača. Za Corsu u Edition paketu opreme, akcijska cena iznosiće 16.690 evra.

Jednako privlačan je i udobni Opel Crossland. Od prepoznatljivog Vizora do čistog praktičnog enterijera, Crossland je SUV sa svakodnevnom fleksibilnošću i dizajnom koji će retko koga ostaviti ravnodušnim. Pored toga što ćete dobro izgledati na putu dok se vozite, možete se isto tako dobro i osećati. Funkcionalnost enterijera poput kliznih zadnjih sedišta poboljšana je prilagodljivim sedištem koje je jednako udobno za kratka i duga putovanja. U paketu opreme Design&Tech može se priuštiti za 19.890 evra.

Novi Opel Grandland objedinjuje upečatljiv izgled, moćne, ali prefinjene performanse i inovativnu tehnologiju. 

Kombinacija čistog dizajna, atraktivne unutrašnjosti i pogona koji krasi nova tehnologija, atributi su nove Mokke. 

Logistika, transport, distribucija? Gama Opel komercijalnih vozila može da podrži sve ideje. 

Novi Movano krasi poznati Opelov kvalitet izrade i praktičnost, sada poboljšan specijalizovanijim varijantama, osveženim profesionalnim dizajnom, unapređenim funkcijama pomoći vozaču i većim mogućnostima nosivosti. Sada, više nego ikada, novi Opel Movano je savršen nemački alat za biznis.

Svestran, pouzdan i prilagodljiv: Opel Vivaro stavlja porodicu i biznis pod isti krov. Fleksibilna sedišta i najsavremeniji sistemi povezivanja obezbeđuju komfor i funkcionalnost, dok teretni prostor velike zapremine i izvanredna korisna nosivost doprinose produktivnosti.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime