Naslovna INFO SiliconAuto će dizajnirati i prodavati vrhunske poluprovodnike za automobilsku industriju

SiliconAuto će dizajnirati i prodavati vrhunske poluprovodnike za automobilsku industriju

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Stellantis N.V. i Hon Hai Technology Group („Foxconn“) najavili su osnivanje kompanije SiliconAuto, zajedničkog poduhvata sa jednakim udelima od 50% koji će se baviti dizajniranjem i prodajom naprednih poluprovodnika za automobilsku industriju, uključujući za kompaniju Stellantis, počevši od 2026. godine. 

Ovaj zajednički poduhvat kombinuje razvojne sposobnosti i stručnost kompanije Foxconn u oblasti IKT industrije sa dubokim razumevanjem različitih potreba mobilnosti širom sveta koje ima Stellantis. SiliconAuto će pružiti kupcima izvor poluprovodnika usmeren na autoindustriju za sve veći broj računarski upravljanih funkcija i modula, posebno onih potrebnih za električna vozila. 

Proizvodi kompanije SiliconAuto bi trebalo da namire buduće potrebe za poluprovodnicima kompanija Stellantis, Foxconn i drugih kupaca. To uključuje STLA Brain, novu električnu/elektronsku i softversku arhitekturu kompanije Stellantis sa mogućnostima kompletnog ažuriranja putem interneta.

 „Stellantis će imati koristi od pouzdanog snabdevanja osnovnim komponentama, što je ključno za brzu transformaciju naših proizvoda zasnovanih na softveru,“ izjavio je Ned Curic, glavni tehnološki direktor kompanije Stellantis. „Naš cilj je da gradimo vozila koja se savršeno uklapaju sa svakodnevnim životima naših kupaca i pružaju im najbolje karakteristike godinama nakon što napuste proizvodnu liniju. Zahvaljujući ovom zajedničkom poduhvatu, možemo stvarati inovacije prilagođene svrsi s ovim efikasnim partnerstvom.“

 „Radujemo se budućnosti koja nosi izvanrednu električnu mobilnost zasnovanu na mogućnostima vertikalne integracije i resursima koje SiliconAuto osigurava za naše partnere,“ izjavio je glavni direktor za proizvode kompanije Foxconn Jerry Hsiao. „Ova saradnja će omogućiti našim kupcima da postanu konkurentniji.“

Sedište kompanije SiliconAuto biće u Holandiji. Rukovodstvo će činiti izvršni direktori iz obe osnivačke kompanije. Stellantis će pružiti informacije kompaniji SiliconAuto kako bi omogućio i realizovao potrebne kapacitete za buduća električna vozila na baterije i platforme za vozila sa više izvora energije. 

Zajednički poduhvat je rezultat sporazuma iz decembra 2021. godine između kompanija Stellantis i Foxconn o razvoju porodice poluprovodnika za primene u automobilskoj industriji. Pored SiliconAuto, Stellantis i Foxconn imaju i zajednički poduhvat Mobile Drive koji se fokusira na razvoj pametnih kokpita omogućenih potrošačkim elektronskim uređajima, interfejsima između čoveka i mašine i uslugama.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime