Naslovna SPORT Ken Blok izgubio život u vožnji motornih sanki

Ken Blok izgubio život u vožnji motornih sanki

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Američka auto-moto legenda i zvezda na YouTubeu, Ken Blok, poginuo je u incidentu na motornim sankama u Juti, u 56. godini života.

Čovek koji se takmičio u serijama kao što su Rally America i Global Rallycross, bio je nadaleko čuven po svojem „Gymkhana“ video serijalu na YouTUbeu. Ova serija iz 10 delova, u okviru koje je izvodio neverovatne  vozačke egzibicije, donela mu je gotovo dva miliona pretplatnika.

Blok je čak suosnivač robne marke DC Shoes, namenjene skejterima. Hoonigan Industries, još jedna firma za proizvodnju sportske odeće u njegovom vlasništvu, potvrdila je smrt harizmatičnog vozača.

„Ken je bio vizionar, pionir i ikona. Ipak, ono što je najvažnije, bio je otac i suprug. Izuzetno će nam nedostajati.“

Blok je vozio motorne sanke uz strmu padinu u okrugu Vasač u Juti, kada se vozilo prevrnulo i sletelo na njega, napisao je lokalni šerifov ured na Facebooku. On je proglašen mrtvim n licu mesta, od posledica zadobijenih povreda.

Novosti o njegovoj smrti, pojavili su se dan nakon što je američki glumac, Džeremi Rener, zadobio ozbiljne povrede vozeći grtalicu kojom je čistio sneg oko svog doma u Nevadi.

Šerifov ured u Juti je saopštio da je Blok vozio u grupi, ali je bio sam kada se udes dogodio. Konkurentan reli vozač od 2005., Blok je bio novajlija godine u svojoj prvoj sezoni u Rally America, a zatim je osvojio medalje u relikrosu u X Games igram i podijume u WRC-u.

Takođe se takmičio u drugim disciplinama, ukljujući motokros, skejtbording i snoubording. Međutim, Blok je pronašao novi identitet na YouTubeu, gde su milioni gledalaca pratili njegove vožnje na opasnim stazama, oko raznoraznih preprekau različitim vozilima.

Kolege vozači su takođe odali počast Kenu Bloku, s tim što ga je bivši F1 šampion, Dženson Baton, nazvao „talentom koji je mnogo toga uradio za auto-moto sport“.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime