Naslovna SPORT DAKAR Naser Al-Atija se pridružuje timu Dacia

Naser Al-Atija se pridružuje timu Dacia

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Naser Al-Atija, petostruki pobednik Relija Dakar, zvanično postaje vozač Dacia tima za reli izdržljivosti.

Prvi nastup pod zastavom brenda ga čeka u 2024., i to već od testnih faza, a od 2025. nastupiće na Reliju Dakar i FIA svetskom prvenstvu u reliju izdržljivosti (W2RC) zajedno sa Sebastjenom Lobom i Kristinom Gutijeres Herero.

Dacia je zvanično objavila da se Naser Al-Atija pridružio njenom reli timu. Pedeset dvogodišnji Al-Atijs je dvostruki šampion FIA svetskog reli šampionata (WRC-2) i devetnaestostruki pobednik FIA prvenstva u reliju Bliskog istoka (između 2003. i 2015.). Katarac se često takmiči u reliju, reliju izdržljivosti i drugim trkama na stazi. Njegovi rekordu u reliju su bezbrojni. Štaviše, on je petostruki pobednik Svetskog kupa u cross-country reliju i dvostruki šampion sveta u reliju izdržljivosti.

Al-Atija u Dakaru ima neku vrstu statusa legende. 2010. završio je drugi, sa 2 minuta i 12 sekundi zaostatka za Karlosom Sainsom. Godine 2011. osvojio je svoje prvo prvenstvo u Dakaru, prestigavši Giniela de Vilijersa i Karlosa Sainsa.

U Dakaru je ponovo briljirao 2015., 2019., 2022. i 2023. sa navigatorom Matjeom Bomelom, s kojim će nastaviti da radi u Dacia timu. Četrdeset sedmogodišnji Bomel jedan je od najuspešnijih francuskih navigatora. U Dakaru je ostvario četiri pobede, dok je na svetskim prvenstvima osvojio čak 12 titula (dve u reliju izdržljivosti, jednu u WRC2 konkurenciji i 9 u reli šampionatu Bliskog istoka).

Naser Al-Atija i Matje Bomel, zajedno sa Sebastjenom Lobom i Fabijanom Lurkenom, kao i s Kristinom Gutijeres Herero i Pablom Morenom Hueteom, biće treća posada Dacia tima koja će se upustiti u avanturu zvanu „reli izdržljivosti“.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime