Naslovna INFO ZANIMLJIVOSTI Toyota uzgaja jagode i čeri paradajz

Toyota uzgaja jagode i čeri paradajz

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Toyota nudi hranu koju uzgaja u svojim kafeterijama, i to besplatno.

Za mnoge proizvođače automobila, prelazak na proizvodnju električnih vozila uključuje i druge inicijative za smanjenje emisije gasova staklene bašte. Neke fabrike već koriste obnovljive izvore energije za struju, upotrebljavajući recikliranu plastiku i druge otpadne proizvode za proizvodnju izvesnih komponenti.

Dve Toyotine fabrike su zauzele drugačiji ekološki pristup, koristeći toplotu i CO2 otpad za uzgoj jagoda i čeri paradajza.

U Toyoti su u potpunosti svesni negativnih uticaja viška toplote i ugljen-dioksida na životnu sredinu. U aprilu 2022. farmeri su pomogli japanskom proizvođaču automobila u uspostavljanju eksperimentalnog staklenika u fabrici Kamigo za uzgoj jagoda, gde proizvodi motore za Toyotu Crown i neke modele Lexusa. Paradajz se uzgaja u fabrici Mioči.

Zahvaljujući konstruisanju sejalica na klizačima, Toyota može postići 1,5 puta veći prinos u poređenju sa zasadima slične veličine. Ovakav dizajn smanjuje izgubljeni prostor za neiskorišćene redove između sadnica. Sistem omogućava kultivatorima da kreiraju prolaze kada i gde je to potrebno, maksimizujući raspoloživi prostor.

Poljoprivrednici ne bi trebalo da budu zabrinuti u vezi s Toyotinim ulaskom u njihov posao. Jagode i čeri paradajz uzgajani u njenim fabrikama nude se besplatno u kafeterijama. Umesto toga, Toyota želi da iskoristi svoju stručnost i uvidi na koji način može da im pomogne da izgrade „efikasne poljoprivredne sisteme“, rekao je Hiroši Okađima, generalni projektni direktor Toyotinog odeljenja za istraživanje i razvoj i upravljanje inženjeringom.

Japanski gigant uzgaja svoje voće koristeći ružičaste LED diode. Kompanija je uklonila zelenu nijansu, pružajući svetlima njihovu jedinstvenu boju. Naime, zeleni tonovi nisu neophodni za fotosintezu.

Japanska kompanija nije jedini proizvođač automobila koji istražuje nove načine smanjenja emisija. Ranije ove godine, Stellantis je objavio da je potpisao ugovor s firmom Vulcan Energy Resources, u svrhu istraživanja na planu korišćenja geotermalne energije u jednoj od svojih fabrika. To bi bila prva upotreba energije te vrste za japanskog proizvođača automobila i mogla bi se desiti pre 2025. ako bude izvodljivo.

U aprilu je Aston Martin objavio da je postigao ugljenično neutralnu proizvodnju u dva pogona. Britanska kompanija ima ambiciozan plan da do kraja decenije u potpunosti oslobodi proizvodnju od emisije ugljenika. U Turskoj je instalirala preko 120 vetroturbina, nudeći alternativu velikoj zavisnosti ove zemlje od nafte i prirodnog gasa.

Proizvođači automobila bi mogli da preduzmu i neke druge poljoprivredne poduhvate dok su u potrazi za novim načinima da pretvore otpad u resurse. Ovaj podsticaj ka „zelenom“ razmišljanju takođe uključuje ugrađivanje više recikliranih materijala u nova vozila, poput ribarskih mreža i neke druge vrste plastike.

Izvor: EcoDrive

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime