Naslovna ECO2 Teslini Modeli S i X jeftiniji, ali s nižom cenom dolazi i...

Teslini Modeli S i X jeftiniji, ali s nižom cenom dolazi i kraća vožnja

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Svetski proizvođač elektromobila broj 1, Tesla, skresao je 10.000 dolara s cena svojih najskupljih modela.

Tesla je smanjio cene svoja dva najskuplja vozila, ali uštede dolaze uz izvesnu začkoljicu.

U ponedeljak, teksaški proizvođač automobila počeo je da nudi model S „standardnog dometa“ s cenom od 78.490 dolara, kao i verziju modela X koja počinje od 88.490 dolara, (ne uključujući troškove isporuke), skidajući na taj način 10.000 dolara s cenovne etikete ova dva automobila.

U zamenu za nižu svotu žrtvovana je baterija: standardni model S može da pređe oko 515 kilometara pre sledećeg punjenja, dok Model X maksimalno može da prevali 433 kilometra. U oba slučaja, to je „deficit“ od oko 130 kilometara u odnosu na modele s produženim dometom.

Tesla je ukinuo modele kraćeg dometa 2021. godine, nudeći samo „Long Range“ i Plaid verzije Modela S i Modela X.

Stvar je u tome što novi modeli imaju isti kapacitet baterije kao i verzije s produženim dometom, „ali je njihova autonomija ograničena softverskom bravom“.

Ovo je nešto zbog čega je Tesla bio na udaru kritike u prošlosti. Međutim, to otvara mogućnost otključavanja dužeg dometa u budućnosti, bilo uz dodatne troškove ili, kao što je Tesla znao da uradi, prilikom pomoći u hitnim slučajevima.

Tesla frekventno menja cene svojih automobila, često da bi ispunio kvartalne ciljeve. Cena Modela S i Modela X smanjena je između 4% i 9% uz dodatnih 2% do 6% u aprilu. Kasnije istog meseca, Tesla je podigao cenu oba modela za 2.500 dolara, ali je ubacio tri godine besplatnog Supercharginga.

Kompanija je isporučila oko 889.000 električnih vozila u prvoj polovini 2023. godine, ali i dalje zaostaje kada je reč o ispunjavanju cilja od 1,8 miliona plasiranih automobila do kraja godine.

Izvor: EcoDrive

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime