Naslovna INFO VESTI FCA Srbija poželela uspešan početak školske godine đacima prvacima

FCA Srbija poželela uspešan početak školske godine đacima prvacima

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Na svečanosti u krugu fabrike FCA Srbija u Kragujevcu uručeni pokloni budućim đacima prvacima u prisustvu njihovih roditelja, zaposlenih u FCA Srbija

Kompanija FCA Srbija organizovala je prikladnu svečanost posvećenu budućim đacima prvacima, deci svojih zaposlenih, u okviru koje su dodeljeni poklon paketi sa opremom za školu. Ukupno je 39 budućih đaka nagrađeno, čime FCA Srbija potvrđuje svoju društvenu odgovornost, brigu o zaposlenima u okviru svoje lokalne zajednice.

„Sa zaposlenima gradimo blizak odnos poverenja i pripadništva. Uvek smo vrlo emotivni kada dođe vreme da se novoj generaciji đaka poželi sreća na početku školovanja. Oni prave svoj prvi korak na putu obrazovanja, a mi se kao kompanija trudimo da budemo tu da ih podržimo u važnim životnim prekretnicama, među kojima je polazak u školu sigurno jedna od najvažnijih“, izjavio je industrijski direktor kompanije FCA Srbija, g. Jovica Jovanović.

Kompanija FCA Srbija je uz simbolične ali korisne i sveobuhvatne paketiće, deci svojih zaposlenih priredila svečanu dodelu, zabavu i druženje. Ovom akcijom, kompanija želi da skrene pažnju da su suštinske vrednosti kojim je posvećena briga, podrška obrazovanju kao i da je škola najvrednije ulaganje i pravi put kojim se gradi budućnost. Poklon paketi za đake prvake sastojali su se od torbe za školu i školskog pribora.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime