Naslovna INFO Automobili kojima najsporije pada cena

Automobili kojima najsporije pada cena

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Pune tri godine, tržište polovnih automobila je u procvatu. To ne treba da čudi, budući da je pandemija poremetila lance snabdevanja u autombilskoj industriji, što je u isto vreme dovelo do vrtoglavog skoka cena polovnih vozila.

Interesantno pitanje koje se ovde nameće je koji modeli zadržavaju najvišu vrednost pri preprodaji?

Pred nama je 10 automobila čija vrednost najsporije pada tokom pet godina, na osnovu podataka iSeeCarsa. Informacije su vezane za referentno američko tržište.

U analizu je ušao preko 1,1 milion polovnih automobila iz  modelne 2018., prodatih između novembra 2022. i oktobra 2023. Modeli koji nisu u proizvodnji od 2022., isključeni su iz istraživanja.

Na čelu liste, Porsche ima dva modela s najboljom vrednoću preprodaje posle pet godina. U proseku, ikona 911 gubi samo devet odsto maloprodajne vrednosti na tržištu polovnih automobila. Na drugom mestu, 718 Cayman gubi oko petine vrednosti. Dva druga Porschea, Boxster i 911 Cabriolet, takođe su dobro rangirana, na 12. i 15. mestu, pri čemu su oba izgubila oko 25 odsto maloprodajne cene.

Toyota Tacoma, peti najprodavaniji kamionet u Americi, nalazi se na trećem mestu, s gubitkom vrednosti od samo 20 odsto.

Jeep Wrangler (-21 odsto) i Honda Civic (-22 odsto) zaokružuju prvih pet automobila s najboljom preprodajnom vrednošću.

Dva sportska vozila, Subaru BRZ i Chevrolet Camaro, nalaze se u prvih 10, što ukazuje da su ovi „zabavni lajfstajl“ modeli cenjeni zbog svog statusa, kao i funkcionalnosti.

Osim „sportista“, izgleda da Amerikanci visoko ocenjuju japanske proizvođače. Zajedno, Toyota, Subaru, Honda i Nissan čine polovinu liste automobila s najboljom preprodajnom vrednošću.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime