Naslovna INFO Mitsubishijev novi model će biti rebrendirani Renault

Mitsubishijev novi model će biti rebrendirani Renault

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Mitsubishi dodaje dva nova modela svojoj evropskoj ponudi, koji će biti zasnovani na Renaultovim vozilima.

Automotive News Europe izveštava da će japanski proizvođač lansirati svoj novi proizvod 2025. u vidu kompaktnog električnog SUV-a, koji korene vuče iz Renaultove EV divizije Ampere.

Iako su dalji detalji oskudni, prateći tizer prikaz ukazuje na izuzetnu sličnost s nedavno predstavljenim električnim krosoverom Renault Scenic E-Tech.

Mitsubishi je saopštio da će njegov novi model biti zasnovan na AmpR Medium arhitekturi, koja čini osnovu za spomenuti Scenic E-Tech.

Preporođeni francuski model dolazi u dve varijante, s elektromotorom od 125 kW i 280 Nm, drugi sa 160 kW i 300 Nm. Do „stotke“ ubrzavaju za 9,3 odnosno 8,4 sekunde.

Osnovna baterija od 60 kWh nudi 420 kilometara dometa po WLTP testnom ciklusu, dok veća jedinica od 87 kWh pruža autonomiju od 620 kilometara. Baterije koriste nikl-mangan-kobaltnu (NMC) hemiju, s kapacitetom DC punjenja od 130 kW u slučaju manje, odnosno 150 kW u slučaju veće.

Ovo nije prvi put da Mitsubishi u ponudi ima rebrendirane Renaultove prozvode na odabranim tržištima. U Evropi već prodaje ASX baziran na Capturu i Colt zasnovan na Cliju.

Scenic E-Tech s Mitsubishijevom oznakom biće treće vozilo u evropskoj liniji japanske marke s nasleđem partnera iz Alijanse, dok će četvrti „derivat iz Renaulta“ povećati taj broj.

Prema Automotive News Europeu, rukovodioci japanske kompanije su potvrdili da drugi model dolazi iz Renaulta a ne Ampere električne divizije, što znači da bi mogao da bude dostupan s motorima s unutrašnjim sagorevanjem ili kao hibrid.

Gledajući Renaultovu evropsku liniju, to bi moglo podrazumevati da će Austral, Espace ili Rafaele krosoveri biti rebrendirani kao Mitusubishijevi modeli, nudeći opcije u vidu blago hibridnih ili potpuno hibridnih pogonskih sklopova, koji se oslanjaju na benzinske turbomotore.

Moguće je da će Austral biti preimenovan u Eclipse Cross, budući da se nalazi u ključnom segmentu u Evropi, kao i da se sadašnji model koji postaje sve vremešniji, bliži kraju svog životnog ciklusa.

Mitsubishi će takođe ponovo uvesti veći Outlander SUV u Evropu 2024. godine, s „plug-in“ hibridnim pogonom. Da podsetimo, japanska kompanija je ukinula ovaj naziv s prethodnom generacijom 2021.

Prema izveštaju Automotive News Europea, koji se poziva na podatke iz Dataforcea, prodaja Mitsubishija do kraja oktobra u Evropi pala je za 26 odsto, na 33.477 jedinica, usred usporavanja potražnje za Eclipse Cross PHEV SUV-om.

Takođe je pala prodaja Space Stara (Mirage), koji je i dalje činio više od polovine prodaje Mitsubishija do kraja oktobra, s 19.524 jedinice. ASX, baziran na Capturu, zabeležio je prodaju od 7.157 primeraka za godinu dana, dok je Colt, baziran na Cliju, upravo krenuo s prodajom.

Deo Mitsubishijevih razloga za okretanje ka Renaultu je smanjenje troškova razvoja za 50 odsto, pri čemu je japanska marka nedavno smanjila svoje prisustvo u regionu, kako bi se fokusirao na svoja ključna tržišta poput azijsko-pacifičkog regiona. Japanski brend se čak povukao s nekih tržišta, kao što su Velika Britanija i Belgija.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime