Naslovna INFO Tri najpouzdanija Lexusova modela

Tri najpouzdanija Lexusova modela

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Iako postoji nekoliko automobilskih brendova poznatih po tome što proizvode pouzdane automobile, jedna od najboljih po tom pitanju je Lexus. Međutim, u okviru samog Lexusa, koji to modeli prednjače?

Zašto je pouzdanost važna?

Kada kupujete vozilo, posebno neko luksuzno, s visokom cenom, svakako ne želite da protraćite na njega dodatni novac. Pronalaženje modela koji zahteva samo uobičajeni trošak za održavanje i vrlo malo ili nimalo problema s popravkom, može biti izazovno.

Ipak, to nije nemoguće, posebno ako izaberete marku kao što je Lexus, s odličnim renomeom po pitanju pouzdanosti. Prema RepairPalu, ovaj japanski brend u gami ima neka od najpouzdanijih vozila na tržištu. Spomenuta publikacija je do tog zaključka došla nakon analize baza podataka faktura za popravku automobila i druge servisne dokumentacije, kako bi utvrdila koje automobile karakterišu skuplje popravke, a koji retko posećuju servis. Evo tri najbolja vozila marke Lexus:

  1. Lexus CT 200H

Koristeći RepairPalove kriterijume vezane za pouzdanost, pokazalo se da se model Lexus CT 200H ubraja u natprosečne. Godišnje, ovaj luksuzni kompaktni automobil koštaće vlasnika približno 386 dolara za održavanje i popravku. Šanse da se pojavi ozbiljan problem su relativno male, što je prilično dobro, jer će slična vozila koštati oko 801 dolar godišnje za servis i održavanje.

Naravno, RepairPal nije jedina firma koja smatra da je CT200H prilično pouzdano vozilo. Consumer Reports takođe smatra da je ovaj model jedan od najizdržljivijih automobila u poslednjoj deceniji. CT 200H se doduše ne proizvodi od 2017. godine, ali kada je bio aktuelan, svake godine je dobijao vrhunske ocene po pitanju pouzdanosti.

  1. Lexus ES 300H

Model Lexus ES 300H je takođe iznad proseka, sa skoro savršenim rezultatom, poput CT 200H. Ovaj model zauzima treće mesto po pouzdanosti u kategoriji koju čini zajedno s 31 premijum modelom srednje veličine. Kada je reč o godišnjim troškovima popravke i održavanja, možete očekivati da ćete platiti oko 524 dolara, a vrlo mali broj prisutnih problema (ako ih uopšte ima) u većini slučajeva će biti značajniji. Ako to uporedimo s drugim vozilima u klasi, uvidećemo da su prosečni računi za popravku skoro 200 dolara manji kada je reč o ovom Lexusovom modelu.

Lexusov ES 300H je uporediv sa Toyota Camry Hybridom

  1. Lexus ES 350

Treći najpouzdaniji model japanske marke je ES 350, koji takođe dobija natprosečnu ocenu, ali malo zaostaje za ES 300H i CT 200H, što ga stavlja na četvrto mesto na listi od 31 luksuznog automobila srednje veličine. Godišnji troškovi održavanja i popravke iznose oko 468 dolara, što se uglavnom odnosi na uobičajene usluge zamene ulja i rotacije guma. Ostala luksuzna vozila srednje veličine imaju prosečnu cenu od 739 dolara za godišnje popravke, što je za samo 300 dolara više od Lexusa.

Očekuje se da će model ES350 preći najmanje 320.000 kilometara, što je ogroman podvig u današnje vreme, kada mnoga vozila jedva dostižu 250.000. To je posebno tačno ako odaberete verziju od 2010. do 2013. ili od 2018. do 2022. godine.

Ne bi trebalo da bude iznenađujuće što je Lexus poznat po svojoj pouzdanosti kao premijum filijala Toyote, koja je takođe čuvena po pouzdanim vozilima. Dakle, japanski brend nudi neke od najizdržljivijih automobila i SUV-ova na automobilskom tržištu, a njegova tri najbolja vozila su CT 200H, ES 300H i ES 350.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime