Naslovna INFO DOMAĆE VESTI Beograd: Izložba najluksuznijih automobila na tržištu

Beograd: Izložba najluksuznijih automobila na tržištu

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Ljubitelji automobilizma, zauzmite startnu poziciju i spremite se za još jedan pravi adrenalininski spektakl koji stiže u Galeriju.

Pod svodovima najvećeg šoping centra u regionu od četvrtka, 12. oktobra, do nedelje, 22. oktobra, održaće se Galerija automobila Srbije, jedinstvena izložba najluksuznijih automobila na tržištu, tokom koje će biti predstavljeno više od 50 prvoklasnih modela poslednje generacije.

Bilo da si ljubitelj klasičnih benzinaca ili dizelaša ili veće poštovanje gajiš prema hibridima i najsavremenijim električnim modelima, jedno je sigurno – ovaj događaj ne smeš propustiti! Najnoviji, najbrži i najluksuzniji četvorotočkaši će te zasigurno osvojiti svojom elegancijom, lepotom i udobnošću, dok će te njihove moćne performanse u potpunosti zapanjiti.

Svoje novitete na ovom automobilskom festivalu predstaviće i globalno poznati brendovi kao što su Mercedes, Toyota, Kia, Volvo, Geely, BMW, Maserati, Honda, Mini, Hyundai, Ford, MG, Nissan, Chery, Peugeot, Opel, Renault, Dacia i Suzuki.

I to nije sve! Svi izloženi modeli moći će da se isprobaju u test vožnji, a ukoliko dođeš u Galeriju i doživiš skok adrenalina očekuju te velika iznenađenja i brojne specijalne ponude.

Posetiocima je na raspolaganju besplatni parking u podzemnoj garaži, kao i u spoljnoj garaži, a radno vreme Galerije je svakog dana od 10 do 22 časa.

Ulaz je besplatan.

Vreme:

četvrtak, oktobar 12
nedelja, oktobar 22

10:00-22:00
10:00-22:00

Galerija automobila Srbije na prvom spratu šoping centra Galerija (Savski trg).

Više informacija možete pronaći na linku OVDE.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime