Naslovna AKTUELNO Južna Koreja pokrenula kažnjavanje Mercedesa, BMW-a, Audija i Volkswagena

Južna Koreja pokrenula kažnjavanje Mercedesa, BMW-a, Audija i Volkswagena

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Južna Koreja je prošle sedmice saopštila da će kazniti Mercedes-Benz, Volkswagen, BMW i Audi na osnovu antimonopolske regulative, zbog dogovora vezanih za emisiju štetnih gasova dizel motora navedenih marki u toj zemlji.

Centralna administrativna organizacija koja funkcioniše na nivou ministarstva, nametnuće zajedničku kaznu u vrednosti od 42,3 milijarde vona, što je oko 33,48 miliona dolara.

Navodno, Korejska komisija za poštenu trgovinu (KFTC), kaznila je Mercedes s 20,7 milijardi vona, BMW s 15,7 milijardi i Audi sa šest milijardi vona. Ono što je interesantno je da Volkswagen nije dobio novčanu kaznu, jer nije imao relevantne prihode vezane za dotični problem.

Mercedes je za Rojters izjavio da „neće morati da plati bilo kakvu kaznu“, navodeći sličnu istragu koju je sprovela Evropska komisija, i koja je imala isti epilog. Štutgartski proizvođač je takođe potvrdio da u potpunosti sarađuje s KFTC-om, koji formuliše i administrira tržišnu politiku, odnosno razmatra, donosi odluke i upravlja antimonopolskim slučajevima u Južnoj Koreji.

„Slučaj se odnosio na isti skup činjenica koji je bio predmet postupka Evropske komisije i gde je Mercedes-Benz delovao kao podnosilac zahteva za popustljivost i nije morao da plati kaznu. Ni u jednom trenutku nije bilo sporazuma ili razmene informacija o cenama, obimu ili podele tržišta kao dela istrage“, rekao je portparol kompanije.

Ovo nije prvi put da je Mercedes kažnjen u ovoj zemlji, jer je prošle godine nemački proizvođač morao da plati 20,2 milijarde vona zbog lažnog reklamiranja emisije dizel putničkih vozila.

Evropska komisija je još 2021. godine kaznila Volkswagen i BMW s oko 875 miliona evra zbog dogovaranja oko redukovanja upotrebe tehnologije za čišćenje emisija koju su razvili. Mercedes je takođe optužen, ali nije kažnjen nakon otkrivanja postojanja kartela.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime