Naslovna INFO DOMAĆE VESTI Milovan Vesnić spreman za sezonu 2024. Šampionata Evrope na brdskim stazama

Milovan Vesnić spreman za sezonu 2024. Šampionata Evrope na brdskim stazama

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Nakon osvajanja trećeg mesta u debitantskoj sezoni u okviru Šampionata Evrope na brdskim stazama (FIA EHCC), srpski automobilista Milovan Mikica Vesnić u novu takmičarsku godinu ulazi sa još većim planovima i ambicijama. 

Prošla sezona bila je puna uspona i padova, prouzrokovanih, pre svega, tehničkim problemima, ali je timu donela veliko iskustvo tako da jedini srpski predstavnik u elitnom takmičenju po pokroviteljstvom FIA u 2024. s pravom pretenduje na najviši plasman. 

Vesnić će u 2024. nastupiti za volanom automobila Audi RS3 LMS TCR, koji je dodatno modifikovan u radionici Automobilskog sportskog kluba “Vesnić” uz pomoć tuning kuće “Freaks Motorsport” iz Beograda. 

Domaća pamet i znanje ujedinjeni su kako bi se automobil maksimalno pripremio i bio konkurentan evropskim timovima na brdskim stazama. 

“Uložili smo mnogo truda i rada oko pripreme automobila za ovu godinu i iskreno jedva čekam da se ponovo nađem za volanom. Ne želim da budem previše skroman, jer verujem da smo i tim i ja ove godine spremni za veće domete i prvu pobedu. Automobil smo testirali na pisti NAVAK, veoma sam zadovoljan i sa mnogo optimizma krećemo za Austriju na prvu trku. Ni konkurencija nije sigurno spavala, a broj od preko 30 takmičara u mojoj grupi obećava vrhunsku borbu”, poručuje Vesnić.

FIA EHCC je najstariji šampionat pod otkriljem Svetske automobilističke federacije i sastoji se od deset takmičenja na teritoriji cele Evrope, od Portugala do Poljske. Trke u formatu dve kvalifikacione i dve takmičarske vožnje u proseku prati više desetina hiljada gledalaca  na samoj stazi gde mogu uživati u nadmetanju više od dvesta najboljih automobilista Starog kontinenta.

Sezona počinje u poslednjoj nedelji aprila, a završava se sredinom septembra.

Kalendar takmičenja:

26-28.04. Austrija

10-12.05. Španija

17-19.05. Portugal

31-02.06. Češka 

14-16.06. Nemačka

12-14.07. Italija

26-28.07. Poljska

16-18.08. Švajcarska

30-01.09. Slovenija

13-15.09. Hrvatska 

Više informacija o samom takmičenju možete pronaći na zvaničnoj prezentaciji serije https://www.cem-ehc.com

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime