Naslovna INFO ZANIMLJIVOSTI Lucid Air Sapphire do 96 km/h za 1,77 sekundi (VIDEO)

Lucid Air Sapphire do 96 km/h za 1,77 sekundi (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Sapphire četvrt milje prelazi za 8,9 sekundi, i to na fabričkim Michelin pneumaticima!

Znamo da je Lucid Airova perjanica izuzetno brza, što ne čudi budući da raspolaže s 1.252 ks.

Ovoga puta se moćni elektromobil našao na Bradenton Motorsports Parku u Floridi, a brojke koje je postigao su impresivne. One su sledeće: 1,39, 1,77, 5,77, 8,94 sekunde. Reč je o vremenu na 18 metara, ubrzanju od 0 do 96 km/h, vremenu na osminu milje i na kraju vreme na četvrt milje. Svi koji su upoznati s trkama ubrzanja znaju šta znače dotične vrednosti, a što se nas ostalih tiče, evo nekih parametara.

Vreme „60 stopa“ (18 metara) je vreme za koje automobil pređe tu distancu sa startne linije. To nije samo indikator snage, već i prijanjanja. Dodge kaže da njegov Challenger Demon 170, koji je kreiran u svrhu „drag“ trka, 60 stopa prelazi za 1,24 sekunde, i to podižući prednje točkove s asfalta. Modifikovani profesionalni trkači u trkama ubrzanja 60 stopa prelaze za manje od sekunde. Međutim, ovde imamo posla s luksuznom limuzinom mase 2.400 kilograma s Michelin Pilot Sport 4 S gumama, koja je ovu radnju obavila za 1,39 sekundi. Naravno, staze za trke ubrzanja su posebno pripremljene, ali je rezultat svakako impresivan.

Ubrzanje iz stanja mirovanja do 96 km/h za 1,77 sekundi je jednako fascinantno, mada ovde važi pravilo „jedne stope“. Bez njega, sprint je svakako kraći od dve skunde (1,93).

S papučicom gasa „do daske“, Air Sapphire osminu milje prelazi za 5,77 sekundi, i u tom momentu se kreće brzinom od 199,4 km/h. Četvrt milje prevaljuje za 8,94 sekunde, s izlaznom brzinom od 249 km/h. Digitalno zabeleženi podaci su podražni od strane oficijelnih brojki sa staze. Drugi pokušaj je bio za nijansu sporiji – 8,93 sekunde.

Na stazi su bili i Tesla Model S Plaid i Challenger Demon 170, a uskoro bi trebalo da budu dostupni klipovi duela s Lucidom.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime