Naslovna INFO Stellantis posvećen ženama

Stellantis posvećen ženama

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Stellantis je usvojio UN Principe osnaživanja žena (WEP -Women’s Empowerment Principles), potvrđujući globalnu posvećenost rodnoj ravnopravnosti.

Uz raznovrsnu bazu talenata koja uključuje 160 nacionalnosti, Stellantis se pridružuje grupi od oko 7.000 potpisnika koji su posvećeni ispunjavanju sedam smernica za osnaživanje žena iz sporazuma.

„Naša kompleksna transformacija ka tehnološkoj kompaniji održive mobilnosti će biti uspešna samo ako Stellantis jednako predstavlja ljude kojima pruža mobilnost širom sveta“, rekao je Karlos Tavares (Carlos Tavares), glavni izvršni direktor grupe Stellantis. „Na osnovu naših raznovrsnih geografskih korena, mi smo postavili ambiciozne ciljeve za rodnu ravnopravnost, podržavajući žene u svim poslovima kako bismo ostvarili dodatu vrednost i poslovne rezultate“.

Stellantis je završio 2022. sa povećanim brojem žena na rukovodećim pozicijama, sa 24% na 27%. To je u skladu sa ciljem grupe da postigne procenat od 30% žena na rukovodećim pozicijama do 2025. godine, i preko 35% do 2030, kao što je opisano u strateškom planu „Dare Forward 2030“.

„Stellantis je posvećen raznovrsnosti i inkluzivnosti putem ove ambiciozne inicijative, i to je potvrđeno našim usvajanjem Principa osnaživanja žena“, rekao je Gzavije Šero (Xavier Chéreau), direktor za ljudske resurse i transformaciju grupe Stellantis. „Inkluzivnost stvara poverenje, saradnju i kreativnost. Ovo su osnovi elementi za uspeh našeg poslovanja i tranzicije ka održivoj mobilnosti“.

Povećanje broja žena na rukovodećim pozicijama se pripisuje pristupu sa više aspekata, uključujući ciljane globalne i lokalne programe razvoja i fokusiranim planiranjem organizacijske strukture i nasleđivanja. Takođe, svaki region proučava i pronalazi najbolje načine da podrži žene koje rade za njih kroz radionice, doprinose za planiranje porodice, programe za napredak u karijeri i posvećene prostore za zdravstvo.

Mnoge ove aktivnosti sprovodi grupa Žene grupe Stellantis, prva globalna grupa za poslovne resurse u kompaniji, koja proslavlja svoju godišnjicu. Tokom prve godine, članstvo u toj grupi se povećalo sa 3,000 članova iz 26 zemalja, na 5,000 članova iz 37 zemalja. Grupa za resurse takođe prepoznaje važnost savezništva sa muškim zaposlenima, koji čine 10% članova.

Stellantis obeležava Međunarodni dan žena kroz razne aktivnosti tokom marta. To uključuje globalne i regionalne programe, sa radionicama, umrežavanjem, komemorativnim proslavama, videima, porukama od rukovodilaca i prepoznavanjem zaposlenih.

Izvor: Stellantis

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime