Naslovna INFO PR Do nove Toyote uz fiksnu dinarsku ratu tokom celog perioda otplate

Do nove Toyote uz fiksnu dinarsku ratu tokom celog perioda otplate

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

U vreme konstantnog rasta kamata i promenljivih rata nova finansijska ponuda za kupovinu Toyotinih vozila deluje kao pravo osveženje na tržištu.

Kredit s fiksnom dinarskom ratom tokom celog perioda otplate omogućava kupcima planiranje i izbegavanje dodatnih troškova koji su neminovni u slučaju varijabilnih kamatnih stopa i rata s deviznom klauzulom.

Visina učešća zavisi od želja i potreba kupaca, a minimalni iznos je 10 procenata. Ponuda je kreirana i važi samo za fizička lica, a naknada za obradu kredita uključena je u ratu i ne mora da se plaća prilikom odobrenja.

Pola plati sada, pola uz fiksnu dinarsku ratu od 14.912 dinara

Toyota Aygo X, gradski krosover nove generacije s jednolitarskim benzinskim motorom maksimalne snage 72 “konja” i paketom opreme X-Play (akcijska cena 15.990 evra), ima najpovoljniju cenu i samim tim najmanju ratu u ponudi. Ukoliko se kupac odluči za varijantu nabavke “pola-pola” rata će iznositi samo 14.912 dinara* (reprezentativni primer je u prilogu), s uključenom naknadom za obradu kredita. Da podsetimo, oprema X-Play nudi napredni paket aktivne bezbednosti Toyota Safety Sense 2, klima uređaj, kameru za vožnju unazad, Toyota Touch 2 info sistem s ekranom od sedam inča, integraciju s pametnim telefonima i drugu zanimljivu opremu.

Model Yaris 1.5 Stella (92 kW/125 ks, akcijska cena 18.490 evra), u varijanti “pola-pola” može da se nabavi uz fiksnu ratu od 17.244 dinara* (reprezentativni primer je u prilogu), s uključenom naknadom za obradu kredita. Paket opreme Stella sadrži Toyota Safety Sense 2, klima uređaj, kameru za vožnju unazad, integraciju s pametnim telefonima, prednja svetla za maglu, Toyota Touch 2 info sistem s ekranom od sedam inča…

Corolla Sedan, u redizajniranom izdanju za ovu modelsku godinu, s paketom opreme Terra i benzinskim motorom od 1,5 litara (92 kW/125 ks) ima akcijsku cenu od 19.990 evra a u ponudi “pola-pola” dostupna je uz fiksnu ratu od 18.644 dinara* (reprezentativni primer je u prilogu). Paket Terra nudi Toyota Safety Sense 2, kameru za vožnju unazad, Toyota Smart Connect s ekranom od 10,5 inča, klima uređaj s mikrofilterom protiv polena i drugu korisnu opremu.  

Sve popularniji model Yaris Cross s benzinskim motorom od 1,5 litara (92 kW/125 KS) i paketom opreme Sol (akcijska cena 21.490 EUR) u ponudi “pola-pola” može da se nabavi uz fiksnu ratu od 20.042 dinara* (reprezentativni primer je u prilogu). Oprema Sol sadrži Toyota safety Sense 2, Toyota Touch 2 s ekranom od osam inča, aluminijumske naplatke, integraciju s pametnim telefonima, kameru za vožnju unazad…

Ponuda kredita s fiksnom dinarskom ratom za čitav period otplate važi i za ostale modele Toyote koji se plasiraju na srpskom tržištu, a kompletna ponuda dostupna je na web stranama Toyote Srbija (www.toyota.rs) u sekciji za Posebne ponude: 

https://www.toyota.rs/buy-and-offers/offers

Reprezentativni primeri:

https://www.toyota.rs/buy-and-offers/offers/ponuda-aygo-x

https://www.toyota.rs/buy-and-offers/offers/ponuda-yaris

https://www.toyota.rs/buy-and-offers/offers/corolla-sedan

https://www.toyota.rs/buy-and-offers/offers/ponuda-yaris-cross-sol

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.
Prethodni tekstMilovan Vesnić drugi u Sloveniji
Sledeći tekstTEST: Opel Grandland Plug-in Hybrid

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime