Naslovna INFO DOMAĆE VESTI Grupa Emil Frey obeležava 10 godina poslovanja u Srbiji

Grupa Emil Frey obeležava 10 godina poslovanja u Srbiji

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Ove godine, kompanije Star Import d.o.o. i Emil Frey Auto Centar d.o.o. proslavljaju deceniju uspešnog poslovanja.

Zvanično od 1. februara 2014. godine, ove dve kompanije, koje posluju u okviru jedne od najuspešnijih automobilskih grupacija, Emil Frey, započele su poslovanje u Srbiji. Kompanija Star Import ovlašćeni je distributer za brendove Mercedes-Benz, smart, Setra i Fuso, dok je Emil Frey Auto Centar d.o.o. maloprodajna firma u Beogradu koja pruža usluge prodaje i post–prodaje svim Mercedes–Benz i smart klijentima. Pored pomenutih brendova, Emil Frey Grupa je na tržištu Srbije od 2022. godine prisutna i kroz kompaniju Keos d.o.o, ovlašćenog distributera za brendove Renault i Dacia.

„Godina 2024. je veoma važna godina za sve nas u Emil Frey Grupi. Tokom prethodnih 10 godina trudili smo se da se uvek držimo načela naše grupe – da našim kupcima pružimo samo najbolje proizvode i najkvalitetniju uslugu. Automobilska industrija se nepovratno menja a mi ćemo neumorno raditi na tome da tu promenu ispratimo i našim klijentima ponudimo nove koncepte mobilnosti, u skladu sa klimatsko neutralnim postulatima“, izjavio je Štefan Vöröš, generalni direktor kompanije Star Import. 

Pored obeležavanja 10 uspešnih godina poslovanja u Srbiji, Emil Frey Grupa ove godine proslavlja još jedan važan jubilej – čak 100 godina postojanja. Davne 1924. godine u Cirihu, mehaničar Emil Frey otvorio je svoju radionicu za motocikle i time postavio temelje jedne od najvećih automobilskih grupacija u Evropi.

Emil Frey Grupa je porodična kompanija iz Švajcarske sa sedištem u Cirihu. Kompanija je pretežno fokusirana na automobilsku industriju (veleprodaja putničkih vozila, maloprodaja putničkih vozila, finansiranje vozila, kao i logistika za automobile i rezervne delove) i trenutno posluje u Švajcarskoj, Francuskoj, Nemačkoj, Belgiji, Lukemburgu, Holandiji,  Mađarskoj, Češkoj, Poljskoj, Hrvatskoj, Sloveniji, Grčkoj i Bugarskoj. Grupa takođe ima u vlasništvu brojne kompanije za uvoz, maloprodajne objekte i kompanije za finansiranje u ovim zemljama.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime