Naslovna ECO2 Maserati potvrdio dolazak električnog Quattroportea 2028.

Maserati potvrdio dolazak električnog Quattroportea 2028.

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Tri druga električna modela će biti lansirana pre limuzinske perjanice.

Praktično potvrđujući nedavne izveštaje u vezi s odlaganjem razvoja Quattroporte Folgorea, Maserati je bacio više svetla na svoju strategiju po pitanju elektrifikacije.

Sada je i zvanično potvrđeno da je lansiranje električne verzije superpremijum sedana zakazano za 2028., ali će u međuvremenu pristići par drugih baterijski pogonjenih proizvoda.

Prvi će biti premijerno predstavljen GranCabrio Folgore, i to kasnije u toku ove godine, neposredno nakon lansiranja verzije s motorom s unutrašnjim sagorevanjem. Posvećenost kompanije elektrifikaciji se proširuje daleko iza 2024., s baterijski pogonjenom verzijom MC20, koja će pristići 2025. Veliki električni SUV, verovatno čisto električna verzija Levantea, pristiže 2027., pre nego što Quattroporte Folgore stupi na tržište 2028. Maserati ove modele opisuje kao 100 odsto dizajnirane, razvijene i proizvedene u Italiji.

„Vođeni našim srcem iz Modene, idemo punim gasom da predvodimo promene u oblasti elektrifikacije, s dva naša kultna modela, koja su već dostupna za kupovinu u svojim 100 odsto električnim verzijama, a još jedan je na putu ove godine“, prokomentarisao je Davide Graso, generalni direktor Maseratija. „Našim omiljenim kupcima ponudićemo najmoćniji Maserati do sada, pomerajući granice na planu zadovoljstva u vožnji ka novoj eri.“

Dva električna proizvoda o kojima Graso govori su GranTurismo Folgore i Grecale Folgore, a oba su, kao što znamo, u prodaji u EU. Maserati, pod okriljem Stellantisa, postao je prvi luksuzni italijanski brend koji se fokusirao na razvoj i proizvodnju čisto električnih vozila. Italijanska firma takođe učestvuje u Formuli E od 2023.

Inicijativa za elektrifikaciju proizvođača automobila deo je šireg strateškog plana Stellantisa – Dare Forward 2030, koji je predstavljen 1. marta 2022. Kroz ovu strategiju, luksuzna italijanska marka je pozicionirana kao potpuno razvijen i zaokružen segment unutar organizacione matrice, osiguravajući na taj način da će svi novi modeli ove marke imati električne pogonske agregate.

Ipak, ne izgleda sve tako sjajno za Maserati. Stellantis će navodno privremeno otpustiti 1.000 radnika iz proizvodnje u fabrici Mirafjori u Torinu, od 12. februara do 3. marta. Ovo je fabrika u kojoj Maserati proizvodi Quattroporte i druge modele.

Naslovna fotografija: Maserati Quattroporte Trofeo (2021.)

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime