Naslovna INFO TJUNING Šta se to krije “ispod lima” ovog Fiata 500? (VIDEO)

Šta se to krije “ispod lima” ovog Fiata 500? (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Novopečeni vlasnik je odlučio da stvari podigne na još viši nivo, uključujući karter ulja veće zapremine, performantniju bregastu osovinu i mašinski obrađenu glavu motora.

Poput Volkswagen „bube“ i Austin Minija, Fiat 500 je bio relativno jeftin automobil koji je Evropljanima pružao jednostavan prevoz. Bivši glavni i odgovorni urednik magazina Evo, Heri Metkalf, kupio je mali italijanski klasik i odvezao ga u London kod specijaliste za restauraciju i nadogradnju.

Međutim, ono što nije znao je da je italijanski „mališan“ već prošao kroz izvesne modifikacije.

Po aukcijskom listingu, automobil je pripadao generalu policije u Palermu. On je navodno imao osoblje koje je brojalo 30 zaposlenih, koji su servisirali oko 250 vozila. U prodaji se tvrdilo da je automobil „u standardu“, ali motor govori neku drugu priču.

Na prvom mestu, ne radi se o u potpunosti originalom motoru Fiata 500. Blok je regularan ali je radna zapremina povećana na 594 „kubika“. Takođe je implementirana performantnija bregasta osovina a modifikovan je i karburator.

Bez obzira na sva postojeća unapređenja, Metkalf planira da dodatno modifikuje agregat. Abarth karter veće zapremine će doprineti kvalitetnijem rashlađivanju, a biće instalirana još performantija bregasta, uz mašinsku obradu glave motora. Farovi će takođe biti unapređeni tako da „bacaju“ sjajniju svetlost.

Majstor je pokušao da nagovori Metkalfa da uradi još neke dorade. Naravno, posao je samim tim veći, ali bi mogao da iskoristi komponente poput većih klipova, aluminijumskih cilindara i hladnjaka ulja. Međutim, Metkalfova supruga ne želi da automobil zvuči suviše agresivno, tako da ništa od „sportskog izduva“.

Fiat 500, takođe poznat kao Cinquecento, u prodaju je ušao 1957. Ovaj kultni automobil je prvobitno posedovao zadnje postavljeni dvocilindarski motor radne zapremine 479 kubnih centimetara. Kasnije, bila je dostupna varijanta od 499 ccm. Abarth je modifikovao 500 za potrebe učešća u trkama, kada su mesto u njemu pronalazili veći i snažniji motori. Snažna postprodajna podrška je omogućavala da vlasnici mogu da biraju od standardnog do čisto trkačkog modela.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime