Naslovna ECO2 Mazda zaštitila “6e” oznaku

Mazda zaštitila “6e” oznaku

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Mazda 6e bi mogla da bude pogonjena „plug-in“ hibridnim sistemom iz CX-90.

Mazde 6 nema na američkom tržištu od 2022. zbog slabe prodaje, ali je popularna limuzina nastavila svoje prisustvo u Japanu i Evropi, s tim što se njena proizvodnja okončava u aprilu.

Međutim, mada to ne spominje, i bez obzira što je fokusirana na CX liniju proizvoda, Mazda bi mogla da lansira novu limuzinu srednje veličine koja bi imala “dušu” MX-5.

Naime, na sajtu Evropskog udruženja za zaštitu intelektualne svojine, Mazda je nedavno zaštitila oznaku „Mazda 6e“u Japanu, kao i „6e“ logo. Da li to znači da ćemo u dogledno vreme svedočiti rođenju elektrifikovane Mazde 6?

PHEV?

Sufiks „e“ bi mogao da označava čisto električnu verziju popularne limuzine. Istorijski gledano, Mazda 6 je oduvek slovila kao perjanica japanske marke, koja je po običaju bila nosilac najnovije tehnologije.

Setimo se Mazdinog i-ELOOP sistema rekuperacije energije. Najpre je svoje mesto pronašla na Mazdi 6.

Međutim, ako bacimo pogled na aktuelnu strategiju elektrifikacije kompanije, čisto električna „šestica“ bi mogla da bude preuranjena. Setimo se, poput Toyote, Mazda ulog stavlja na hibride i „plug-in“ hibride, dok elektrifikaciji pristupa usporenim tempom. Takođe ne treba zaboraviti da se radi o manjem proizvođaču automobila u odnosu na većinu etabliranih brendova, što znači da ne raspolaže istom količinom resursa potrebnih za razvijanje potpuno nove električne platforme.

Misteriozna Mazda 6e bi samim tim mogla da iskoristi „plug-in“ pogonski sklop iz CX-70 i CX-90, kao i „platformu za velika vozila“. To takođe znači da će naredna „šestica“, ukoliko uđe u proizvodnju, biti automobil sa zadnjim pogonom, vrlo verovatno s rednim šestocilindarskim motorom ispod haube i istom blago hibridnom tehnologijom koju pronalazimo u spomenutim SUV/krosoverima.

Ipak, sve treba uzeti s dozom rezerve, tako da ćemo sačekati na nove informacije.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime