Naslovna PREMIJERE Nova Škoda Kodiaq stupa na scenu

Nova Škoda Kodiaq stupa na scenu

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Škoda Auto premijerno predstavlja drugu generaciju modela Kodiaq, podižući održivost, prostranost i bezbednost na viši nivo.

Glavni SUV češkog proizvođača pristiže s povećanim dimenzijama i nosilac je prvih elemenata Modern Solid dizajnerskog jezika.

Šta je ono što karakteriše novajliju? Na prvom mestu, najsavremeniji info-zabavni sistem s ekranom od 13 inča i head-up displej. Inovativni Škoda Smart Dials s taktilnom kontrolom i 10-inčni virtuelni kokpit, deo su standardne opreme.

Sistem glasovne kontrole postaće još napredniji od sredine 2024. integracijom ChatGPT-a, koji se temelji na veštačkoj inteligenciji. Škodin SUV takođe usvaja novi koncept enterijera, zasnovan na Design Selection opcijama.

U ponudi će biti pet pogonskih sklopova, sa snagom u rasponu od 110 kW (150 ks) do 150 kW (204 ks). DSG automatski menjač dolazi u kombinaciji sa svakim od njih. Neizbežno, tu je i „plug-in“ hibridna verzija koja pruža električni domet duži od 100 kilometara, a komercijalno interesantan će svakako biti i ulazni model s blago hibridnim pogonskim sklopom. Dva vrhunska agregata standardno su uparena s pogonom na sve točkove.

Novi Kodiaq karakteriše najnovija generacija LED matričnih svetala znatno veće svetlosne snage, kao i sistem dinamičke kontrole šasije (DCC Plus).

Na planu dizajna, vodoravna svetlosna traka odmah upada u oči, dok kabinski prostor sadrži reciklirani tekstil i kožu koja potiče iz ekološkog procesa štavljenja, čime se fokus stavlja na održivost.

Uz novu strukturu asortimana s posebnim Design Selection i opcionim paketima, Kodiaq takođe karakteriše novi koncept unutrašnjosti. Ručica menjača je sada postavljena na stub upravljača, što je omogućilo čistiju i uredniju formu centralne konzole, uz dodatni prostor. Škoda Smart Dials još je jedna nova stavka u Kodiaqu. Reč je o tri točkića smeštena ispod multimedijalnog ekrana, koji u kombinaciji s 32-milimetarskim ekranom u boji pružaju intuitivan, jednostavan i prilagodljiv pristup raznoraznim funkcijama vozila.

Integracijom ChatGPT „četbota“, zasnovanog na veštačkoj inteligenciji, u glasovnu asistenciju Laura, Škoda unapređuje iskustvo u vozilu i olakšava svakodnevni život. Novi Phone Box s ventilacijom omogućava induktivno punjenje dva pametna mobilna telefona u isto vreme.

Novi Kodiaq je dostupan s dva benzinska i dva dizel motora. Dodatak asortimanu je Kodiaq iV, opremljen „plug-in“ hibridnim sklopom. Nudi izlaznu sistemsku snagu od 150 kW (204 ks) i domet na čisto električni pogon duži od 100 kilometara. Pored toga, 1.5 TSI sa 150 ks predstavlja debi blago hibridne tehnologije u Kodiaqu. Vrhunski 2.0 TSI s 204 ks i 2.0 TDI sa 193 ks, standardno dolaze s pogonom na sve točkove.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime