Naslovna INFO Bao 5 – Land Rover Defender “Made in China” (VIDEO)

Bao 5 – Land Rover Defender “Made in China” (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

BYD je još jedan kineski brend koji je predstavio „kutijasti“ terenski model.

U slučaju ovog proizvođača u igri je „plug-in“ hibridni pogon, a automobil je nazvan Bao 5.

Reč je o prvom vozilu marke Fang Cheng Bao, robusnom „plug-in“ hibridnom terencu čije kompletne tehničke specifikacije tek treba da budu obelodanjene.

Priloženi „tizer“ video objavljen na društvenim mrežama otkriva spoljni izgled novog SUV-a, koji će pored Bao 5 poneti naziv Leopard 5. Ono što je interesantno je da je bukvalan prevod „fang čeng bao“ zapravo „formula leopard“.

Bao 5 ima sličnu kutijastu formu koja ne samo što podseća na modele kao što su Land Rover Defender i Ford Bronco, već i čitav niz novih kineskih primeraka poput Jetour Travellera, takođe BYD-ovog Yangwanga U8 i GWM-ovih Haval Menglonga i Tanka 300.

Logo novog podbrenda je istaknut na prednjem delu vozila, podsećajući na zvučne talase, odnosno planinske vrhove koji se reflektuju u jezeru. Okružen je LED dnevnim svetlima pune širine.

Naravno, tu su kutijasti blatobrani i četvrtasti lukovi točkova, uz poput strele pravu bočnu liniju i slično rešenje na krovu.

Što se zadnjeg dela tiče, tu su vrata s bočnim šarkama i nosačem rezervnog točka, uz vertikalno orijentisane zadnje signalne grupe. Treba spomenuti i prisustvo panoramskog krova.

BYD tek treba da obelodani enterijer Baoa 5, ali prethodne špijunske fotografije otkrivaju luksuznu kabinu s kožom presvučenim površinama i prekidačima u kombinaciji metala i kristala.

Novi brend će se pozicionirati ispod BYD-ovog premijum Yangwang brenda, s cenom novog modela u rasponu između 400.000 i 600.000 juana (51.000 do 76.000 evra). Pa, toliko košta Land Rover Defender na nekim tržištima, tako da će biti interesantno videti ko će dati prednost kineskom terencu ako bude uopšte išao u izvoz.

Kineski mediji navode dužinu vozila od 5 metara, uz 2,8 metara dugačko međuosovinsko rastojanje. U igri su tri diferencijala s blokadom i „plug-in“ hibridni sklop s 405 kW. Domet iznosi si 1.200 kilometara, ali treba imati u vidu da je to po kineskom CLTC ciklusu, koji je prilično „darežljiv“.

Novajlija će takođe posedovati BYD-ov novi DiSus-P sistem ogibljenja, takođe poznat kao inteligentni sistem hidraulične kontrole karoserije, koji poseduje i Yangwang U8. Ovo rešenje može da kontroliše protok ulja unutar amortizera i rad ventila za prilagođavanje amortizacije, pružajući hod do 200 milimetara. Dotični sistem čak može simultano ili nezavisno da podiže točkove. BYD tvrdi da može da omogući instantno povećanje krutosti od 200 odsto tokom brzog prolaska krivina ili drugih „intenzivnih“ uslova u vožnji, u isto vreme redukujući opterećenje prilikom sudara.

Yangwang i Fang Cheng Bao su se pridružili marki Denza, bivšem zajedničkom poduhvatu s Daimlerom, koji sada kontroliše BYD. U cenovnom smislu, Denza se nalazi ispod dva prvonavedena benda.

Za sada nije poznato da li će Fang Cheng Bao i Yangwang biti izvoženi van Kine. BYD je zauzet masivnom globalnom ekspanzijom, s tim što njegovi automobili ulaze, između ostalih, na tržišta Evrope i Australije.

Ipak, treba imati u vidu da je BYD, što se izvoznog programa tiče, fokusiran na čisto električna vozila, ne i „plug-in“ hibride.

Takođe treba istaći da kineski gigant od prošle godine proizvodi isključivo električna i hibridna vozila. Inače, debitovanje marki Fang Cheng Bao i Yangwang s njihovim „kutijastim“ terencima, izazvalo je pravu pomamu na kineskom tržištu.

Izvor: EcoDrive.rs

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime