Naslovna INFO CITNow – nova usluga u Delta Motorsu

CITNow – nova usluga u Delta Motorsu

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Kompanija Delta Motors, generalni uvoznik i distributer za BMW i MINI vozila, od nedavno je u svoj servis uvela, CITNow, poseban vid izveštavanja klijenata o radovima koje je potrebno izvršiti na njihovom vozilu nakon pregleda po dolasku u servis.

Zahvaljujući ovom inovativnom projektu, klijent ima mogućnost da pogleda pregled vozila i procenu radova nakon prijema u servisu i to na svom mobilnom telefonu. Zaposleni u servisu kreiraju kratak video snimak klijentovog vozila, u kome, uz video prikaz, izveštavaju o stanju vozila i daju sugestije o potrebnim popravkama. Klijent dobija emejl ili sms poruku sa linkom ka personalizovanom izveštaju o svom vozilu. Izveštaj sadrži video materijal, kompletan izveštaj kao i prikaz očekivanih troškova i tako klijent bez ponovnog dolaska u servis može da potvrdi radove, što dodatno olakšava i ubrzava proces donošenja odluke.

CITNow usluga omogućava potpunu transparentnost, jasno pokazuje koji su radovi na vozilu potrebni i dodatno ubrzava proces servisiranja vozila.

Ovo je samo jedna od inovacija koju BMW uvodi na tržište Srbije kako bi svoju uslugu održao na najvišem nivou.

PR saopštenje

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime