Naslovna INFO Kia Telluride i e-Soul pobednici izbora Svetski auto 2020. godine

Kia Telluride i e-Soul pobednici izbora Svetski auto 2020. godine

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto:by Kia

Telluride svetski auto godine, e-Soul svetski urbani auto Kia je velika pobednik izbora Svetski auto godine (World Car Awards), jer je njen model Telluride pobednik u glavnoj kategoriji i tako je postao ‘svetski auto godine’, dok je model eSoul osvojio titulu ‘svetski urbani auto’.

Kia Telluride je žiri nagradio zbog njegovog izrazitog dizajna i impresivne praktičnosti. Titula svetski auto godine (World Car of the Year) predstavlja najnovije priznanje za model koji je od lansiranja u 2019. već osvojio oko 70-ak nagrada. Veliki sportski terenac između ostalog je krunisan severnoameričkim terencem godine, a postao je i SUV godine po izboru uglednog američkog MotorTrenda.

Potpuno električni e-Soul (u SAD se zove Soul EV) je po mišljenju žirija idealan urbani auto, koji uspešno spaja nulte emisije i impresivan domet na struju u kompaktnoj karoseriji, a može se pohvaliti i odvažnim dizajnom i izuzetnom praktičnošću. “Svima nama u Kiji je velika čast da smo osvojili ne samo jednu nego dve nagrade žirija za svetski auto godine,” rekao je Thomas Schemera, izvršni podpredsednik i vođa produktnog odeljenja u Kia Motors Corporation. “To je jedno od najtežih takmičenja u globalnoj automobilskoj industriji, zato ova priznanja dokazuju da su Telluride i e-Soul zaista izvanredna vozila. Ove nagrade su i dokaz talenta i napora ekipe iz celog sveta, koja stvara privlačne, visoko kvalitetne i praktične automobile, što itekako cene naši kupci.”

Pobednike takmičenja Svetski auto godine bira 86-člani međunarodni žiri sastavljen od vrlo iskusnih i uglednih novinara iz 24 zemlje širom sveta.

Kia Telluride, koji se prodaje u Severnoj Americi i nekim drugim tržištima (ne i u Evropi), svoju moćnu figuru združuje s prostranom, praktičnom i visokokvalitetnom kabinom, koja može primiti do 8 putnika. Naoružan brojnim naprednim tehnologijama, 4×4 pogonom i sistemima asistencije Telluride je idealan za porodične avanture na asfaltu i izvan njega.

Krosover e-Soul donosi potentan električni pogon sa baterijskim sklopom kapaciteta 64 ili 39,2 kWh. Ekstravagantan model koji sa jednim punjenjem može preći do 452 kilometra (varijanta 64 kWh; WLTP kombinovani ciklus) vozačima nudi veći domet od većine puno skupljih električnih vozila, zbog čega je idealan kako za urbanu tako i za vangradsku vožnju. Napredne tehnologije za povećanje dometa – između ostalog i regenerativno kočenje – vozačima pružaju maksimalan domet sa jednim punjenjem.

PR SAOPŠTENJE

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime