Naslovna INFO 45 novih modela automobila lansirano u Q3 2023.

45 novih modela automobila lansirano u Q3 2023.

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Hyundai grupacija kolo vodi, prati je Mercedes-Benz, kao i brojne marke iz Kine.

Globalna automobilska industrija je između jula i septembra ove godine na tržište lansirala 45 novih modela. Ova brojka se odnosi na finalne serijske verzije, uključujući i one koje možda još uvek nisu dostupne za kupovinu.

U ovo rangiranje se ubrajaju i kamioneti, ali ne i laka komercijalna vozila. Spisak uključuje vozila lansirana u Kini, Japanu, Južnoj Koreji, SAD, Evropi, Indiji i drugim tržištima u razvoju ne računajući iransko.

Uprkos usporavanju prodaje novih automobila širom sveta, stvari se dešavaju prilično ubrzano u ovom industrijskom sektoru. Pored 45 novih modela u trećem tromesečju, možemo da vidimo da je u poslednje pola godine lansirano 90 novih četvorotočkaša. Mnogi su električni, ali ne nedostaje ni onih tradicionalnih, s motorima s unutrašnjim sagorevanjem.

Polovina premijera – Kina

Novi modeli automobila s kojima se javnost upoznala u trećem kvartalu 2023., dolaze iz različitih zemalja, s tim što se čak polovina (23) odnosi na Kinu, što dodatno potvrđuje ofanzivu automobilske industrije ove zemlje. Dobar deo novih vozila iz druge najmnogoljudnije zemlje sveta, mogao bi da pristigne na inostrana tržišta u mesecima koji su pred nama.

Ostatak novopečenih automobila pristiže iz Evrope, SAD, Južne Koreje i Japana. Evropljani su imali 11 premijera, pet nemačkih i tri britanskih marki, uz dve iz Francuske i jednu iz Italije.

Kada je o Japancima reč, oni su lansirali pet novih modela, dok ih u stopu slede Korejci s četiri. Amerikanci su predstavili samo dva nova automobila.

Hyundai-Kia s najviše novih vozila

Hyundai grupacija je kompanija koja je skinula veo s najećeg broja novih automobila u okviru datog perioda. Svedočili smo lansiranju pete generacije Santa Fea, Kije K3 koja se proizvodi u Meksiku za tržišta u razvoju i nove Kije EV5, kao čisto električne alternative Sportageu. Takođe je na scenu stupila i kupe veruija Genesisa GV80.

Sledeći je Mercedes-Benz s tri nove premijere – druga generacija AMG-GT-a, CLE Coupe i CLE Cabriolet. U međuvremenu, u Kini je nekoliko marki lansiralo po tri nova modela. U njih se ubrajaju Geely, FAW i BYD. Dvanaest proizvođača je predstavilo po dva nova modela uz pet „singl“ debija.

Autor: Felipe Munjos (JATO Dynamics)

Priredio: Pavle Barta via EcoDrive

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime