Naslovna INFO Toyota Highlander Hybrid za Evropu

Toyota Highlander Hybrid za Evropu

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto: by Toyota

Toyotin najveći hibridni SUV, Highlander, po prvi put će krenuti u prodaju u Evropi. Dostupan isključivo s potpuno hibridnim pogonskim sklopom, Highlander zajedno s modelima RAV4, C-HR i Yarisu Cross koji je u dolasku u segmentu B, najnoviji je dodatak Toyotinoj paleti SUV-ova u Evropi.

Sa 23 godine iskustva u razvoju hibridne tehnologije, 15 milona kupaca hibrida, 9 hibridnih modela i četvrtom generacijom samopunjivih, potpuno hibridnih pogonskih sklopova, Toyota kombinuje svoje liderstvo u hibridnoj tehnologiji i legendarni kvalitet, trajnost i pouzdanost kao i obimno iskustvo na tržištu SUV-ova kako bi stvorila Highlander Hybrid.

Nastao na platformi GA-K, Highlander objedinjuje sve karakteristike Toyotinih SUV-ova kao što su udobnost i sigurnost, s malom emisijom i malom potrošnjom, te inteligentni pogon na sve točkove, obilje prostora i sposobnost vuče prikolice težine do 2 tone.

Toyota Highlander Hybrid
Dužine 4.950 mm sa aluminijumskim felnama od 20“, Highlander Hybrid kombinuje elegantan, dinamičan i prefinjen izgled vrhunskog SUV-a s čvrstinom, snagom i trajnošću istinskog pogona na sve točkove.

Toyota Highlander Hybrid
Unutrašnjost je oblikovana tako da nudi praktičnost, trajnost i prostranost koju očekujete od SUV-a sa 7 sedišta, dajući udobno, vrhunsko okruženje za sve putnike. Highlander Hybrid raspolaže sa 7 sedišta sa hodom uzdužnog pomeranja sedišta u drugom redu od 180 mm što obezbeđuje dovoljno prostora za dvoje odraslih i u trećem redu, te olakšava ulazak i izlazak.

Toyota Highlander Hybrid
Poklopac prtljažnika se pokreće na električni pogon uz aktiviranje pokretom noge, a prtljažnik nudi 658 litara prostora s dodatnim pretincem u podu, pri čemu se ukupna zapremina može značajno povećati potpunim preklapanjem i drugog i trećeg reda sedišta, čime se dobija ukupno 1.909 litara.

Dostupna u dve kombinacije boja, crna i grafitna, unutrašnjost se odlikuje i brojnim pretincima, što je upotpunjeno USB utičnicama za napajanje u prostoru oko prvog i drugog reda sedišta.

Vrhunski nivoi opreme uključuju centralni ekran multimedijalnog sistema od 12,3“ sa satelitskom navigacijom, virtuelni ekran, Apple CarPlay i Android Auto, bežično punjenje telefona, ventilaciju sedišta i digitalni retrovizor na kojem se prikazuje široka slika bez ometanja naslona za glavu ili drugih putnika.

Četvrta generacija potpuno hibridnog pogonskog sklopa u Highlanderu kombinuje 2,5 litarski benzinski motor i prednji i zadnji elektromotor – pri čemu zadnji elektromotor daje Toyotinom SUV-u inteligentni pogon na sve točkove (All-Wheel Drive-intelligent), kao i snažnu nikl-metal-hidridnu bateriju smeštenu ispod drugog reda sedišta.

Ukupna snaga od 244 KS u kombinaciji s emisijom CO2 od samo 146 g/km i potrošnja od 6,6 l/100km predstavlja najbolji odnos snage i emisije CO2 u segmentu.

Prekidač za izbor načina vožnje omogućava izbor ECO, NORMAL, SPORT ili TRAIL programa. Sva četiri programa je moguće koristiti kada automobil deluje u električnom pogonu (program EV) kojim se zasebno upravlja.

Zahvaljujući akustičkom vetrobranu i prednjim staklima, uz korišćenje zvučne izolacije u krovu, prednjoj armaturi i podu, kao i oblogama u lukovima točkova i prtljažniku, Highlander uživa značajno smanjenje buke uz mirnoću i bešumni rad potpuno hibridnog pogonskog sklopa.

Highlander Hybrid je opremljen sistemom Toyota Safety Sense koji objedinjuje tehnologije aktivne sigurnosti usmerene na sprečavanje ili ublažavanje sudara u velikom broju saobraćajnih situacija.

Paket Toyota Safety Sense u Highlanderu uključuje sistem predsudarne zaštite s aktivnim zakretanjem upravljača radi izbegavanja sudara, otkrivanje pešaka danju i noću te otkrivanje biciklista danju, prilagodljivi tempomat punog raspona, sistem čitanja saobraćajnih znakova, održavanje vozila u saobraćajnoj traci, upozorenje za nenamerno prestrojavanje i automatska duga svetla.

Toyota Highlander Hybrid kreće u prodaju na evropskim tržištima početkom 2021. godine.

PR saopštenje Toyota

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime