Naslovna INFO F1 bolid na auto-putu u Češkoj

F1 bolid na auto-putu u Češkoj

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Formula 1 se vratila u Češku Republiku.

Međutim, ovde ne govorimo o eventualnom „Grand Prixu“ Češke, koji se nikada do sada nije desio.

Radi se o „zloglasnom“ F1 bolidu koji se našao na javnim putevima i to ne po prvi put. Pre par godina, crveni Ferrari je viđen kako krstari na D4 auto-putu između Pribrama i Dobriša.

Češka policija je zatražila pomoć da bi locirala vozača, što joj je i uspelo. Međutim, četrdeset petogodišnji osumnjičeni je izbegao kažnjavanje budući da nije bio jasno identifikovan zbog kacige koju je nosio. Što se kazne tiče, ona bi uključila zabranu upravljanja motornim vozilom na godinu dana, plus udarac od više desetina hiljada evra po novčaniku.

Čini se da potencijalne ogromne kazne nisu mnogo uticale na „trkača“, jer se on ponovo vratio na put. Ovoga puta ga je snimio jedan od čitalaca iDNES-a.

Što se samog bolida tiče, čini se da se radi o replici Ferrarija F2004, koji je vozio Mihael Šumaher u sezoni 2004. Broj „7“ sugeriše o broju titula koje je Nemac osvojio, a upravo je poslednji šampionat uknjižio uz pomoć dotičnog bolida. Pored toga, popularni Šumi je od 1990. do 2009. na svojim automobilima imao broj 7.

Naravno, trkačkim automobilima nije dozvoljeno učešće u svakodnevnom saobraćaju. Ove specijalizovane mašine nisu u skladu s homologacijom i standardima neophodnim za to. Jedina teritorija na kojoj im je dozvoljena vožnja su trkačke staze, a najbliža legalna mašina F1 bolidu je nedavno predstavljeni Mercedes-AMG One.

Ko god da se nalazi ispod kacige, definitivno je ima hrabrosti da se nađe u javnom saobraćaju, ali ne zaboravimo da mu ona u isto vreme krije identitet.

Auto Moto Show

Izvor: iDNES.cz

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime