Naslovna ECO2 Acura vraća ZDX oznaku za svoj prvi EV (VIDEO)

Acura vraća ZDX oznaku za svoj prvi EV (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Hondina premijum divizija, Acura, vraća „ZDX“ oznaku u igru, i to 2024., a reč je o prvom čisto električnom automobilu ove japanske marke. Ono što je takođe interesantno je što će u ponudi biti i sportska Type S verzija.

Po Acuri, ZDX deli detalje stajlinga s Precision EV Conceptom, koji je jedna od velikih premijera na ovogodišnjoj Nedelji automobila u Montereju.

Još uvek ne znamo koji aspekti koncepta bi mogli da budu preneseni na serijsku verziju, jer dizajneri još uvek finalizuju izgled novajlije u studiju u Los Anđelesu.

ZDX će počivati na General Motorsovoj Ultium platformi. Što se tiče specifikacija vezanih za pogonski sklop i baterije, one za sada nisu poznate. GM navodi da dotična arhitektura može da podrži pakete baterija od 50 do 200 kWh.

Precision EV Concept debituje s novim dizajnerskim jezikom Acure, koji će krasiti buduće elektromobile ove marke. Kompanija kaže da bi oblik vozila trebalo da podseća na gliser koji „seče“ vodu.

Acura je takođe prikazala rendere enterijera Precision EV koncepta. Tu je volan u obliku jarma, kao i mali, jednostavan digitalni displej iznad njega. Inspiracija je pronađena u kokpitu trkačkih automobila, a interesantan je i ekran info-zabavnog sistema, iskošen ka vozaču.

Koncept takođe poseduje intrigantna vozna podešavanja. U Instinctive režimu, kabinski prostor biva okupan crvenom svetlošću, dok se volan povera prema vozaču. U Spiritual Lounge postavci, aktivira se autonomna vožnja, dok se volan uvlači u armaturnu tablu, a sve je propraćeno plavim, podvodnim kolor motivom.

Po glasinama iz 2021., ZDX bi mogao da se sklapa u GM-ovoj fabrici u Spring Hilu (Tenesi). Radi se o istom pogonu u kojem se proizvodi Cadillac Lyriq električni krosover.

I Honda će lansirati elektromobil zasnovan na Ultium arhitekturi, Prologue, koji će s prodajom krenuti početkom 2024., pre nego što u salone pristigne ZDX. Kao i u slučaju Acurinog pulena, posedovaće novi dizajnerski jezik.

U najavi za ZDX, Acura je pružila prvu potvrdu o lansiranju novog Hondinog elektromobila na sopstvenoj e:Architecture platformi 2026. Iste godine će pristići model s Hondinim logoom na karoseriji. Za sada nema dostupnih tehničkih detalja u vezi s navedenim modelima.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime