Naslovna INFO Livestream: premijera novog modela Koenigsegga (VIDEO)

Livestream: premijera novog modela Koenigsegga (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Možda će neko biti iznenađen tom činjenicom, ali ovaj „tizer“ smo imali prilike da vidimo ranije.

Početkom godine, Koenigsegg je objavio prikaz siluete novog misterioznog modela. U to vreme, švedski proizvođač hiperautomobila je saopštio da će novajlija posedovati „još ultimativnije performanse ostvarene kroz inteligentan inženjering i optimalan dizajn“. Zatim, premotajmo dešavanja do 19. avgusta za kada je zakazana oficijelna premijera.

Koenigsegg je nem u vezi sa svojom novom kreacijom, tako da jedino na šta možemo da se oslonimo su glasine (za sada). Smatra se da će novajlija poneti oznaku „CC12“, a sudeći po „tizeru“, forma automobila podseća na rani period švedske marke, kada su iznedreni CCR i CCX.

Još uvek nije jasno da li će novi model biti jedinstven primerak ili postoje planovi o serijskoj proizvodnji. Glasine kažu da će ih biti proizvedeno ukupno 50. Šta god da se desi, bez sumnje će se raditi o izuzetno ekskluzivnom vozilu, kao što je slučaj s njegovim prethodnicima. Neki kažu da će poslužiti kao „ulazni model“, dok drugi smatraju da će koštati oko četiri miliona evra. Ono što zasigurno znamo je da neće biti najbrži model švedske marke. Ta uloga je namenjena Jesko Absolutu, koji je u misiji probijanja barijere od 300 milja na čas (483 km/h).

Činjenica da CC8S poseduje V8 motor (poreklom iz Forda), dok će novajlija poneti oznaku „CC12“, navodi nas da se radi o dvanestocilindarskom motoru. Naravno, to se ne može kategorički tvrditi, budući da je Koenigsegg mala kompanija, fokusirana na V8 agregate, kao i novi trocilindarski motor s dva turbopunjača i mali „dvolitraš“ za četvorosed Gemeru. Razvoj V12 bi zahtevao dosta sredstava u okviru istraživanja i razvoja, što bi mogla da bude prepreka za švedsku marku.

Neki smatraju da će oznaka biti CC850S u čast 50. rođendana Kristijana fon Kenigsega. Automobil bi mogao da isporučuje 1.300 ks  uz masu od samo 1.300 kilograma. Ono što je interesantno, snaga bi mogla da bude distribuirana na točkove preko automatske transmisije s nekom vrstom manuelne promene stepena prenosa.

Naravno, sve ovo treba uzeti s rezervom jer se radi o glasinama i spekulacijama, ali ono što je dobro je što nećemo morati mnogo da čekamo na oficijelne detalje.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime