Naslovna INFO Alpina B8 Gran Coupe do maksimalne brzine na auto-putu (VIDEO)

Alpina B8 Gran Coupe do maksimalne brzine na auto-putu (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Alpina B8 Gran Coupe možda nije BMW M model, ali to joj nikako ne oduzima pravo na visoke brzine.

Atraktivni kupe s četvoro vrata raspolaže obiljem snage, kao i nekim drugim modifikacijama koje ga čine ozbiljnom performantnom mašinom, nešto različitom u odnosu na BMW pandane. U novom videu AutoTop NL-a, glavni protagonista je upravo Alpinin pulen, koji je na „autobanu“ pokazao šta može što se maksimalne brzine tiče.

Ispod haube se nalazi BMW-ov 4,4-litarski twin-turbo V8. U ovom slučaju motor isporučuje 620 ks i 800 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Dotični pogonski sklop je dovoljno potentan da B8 do 100 km/h lansira za samo 3,3 sekunde, dok oficijelna maksimalna brzina iznosi 324 km/h.

Bez mnogo muke, automobil je „prešišao“ 200 km/h. U par navrata je usporen tekućim saobraćajem, ali je fascinantan način na koji je vozilo poslušno i sigurno pri visokim brzinama.

Treba imati u vidu da je Alpina dodala nešto više od pukih oznaka. BMW specijalisti su instalirali Eibach opruge, kruće spojeve ogibljenja, ojačane prednje horizontalne stabilizatore i kruće spone donjih ramena. Između vozne površine i sistema oslanjanja nalaze se Alpina naplaci od 20 cola napred i 21 pozadi. Za zaustavnu moć su zadužene Brembo kočnice koje je Alpina „finiširala“ u plavoj boji.

B8 se od serije 8 Gran Coupe diferencira novim izgledom prednjeg i zadnjeg dela, koji dodaje sportskom momentu. Što se anfasa tiče, tu pronalazimo veće usisne otvore i Alpina brending. Zadnji deo uključuje spojler na poklopcu prtljažnika i Alpinine ovalne završetke izduvnih cevi. Kada govorimo o unutrašnjosti, renomirani tjuner je dodao trim od drveta, brendirane pločice na pragovima, oznake i alkantaru.

 

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime