Naslovna INFO ZANIMLJIVOSTI Tesla Model S Plaid do 328 km/h na autobanu (VIDEO)

Tesla Model S Plaid do 328 km/h na autobanu (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Malo je vozila na svetu koja mogu da se nose s Teslinim Modelom S.

Bez obzira kakav je vaš stav prema električnim automobilima, svaka diskusija je suvišna kada na talonu imamo 1.033 ks i 1.420 Nm maksimalnog obrtnog momenta, koji ovu superlimuzinu do stotke lansiraju za tek nešto više od dve sekunde. Četvrt milje ovaj automobil prelazi za ispod 10 sekundi.

Naravno, silovita ubrzanja su jedna od karakteristika električnih vozila, ali oblast s kojom generalno „kubure“ je maksimalna brzina, gde su obično slabiji od pandana koji koriste motore s unutrašnjim sagorevanjem.

Ključna reč ovde je „generalno“, jer kao što možemo videti iz priloženog videa u režiji AutoTopNL YouTube kanala, Model S Plaid, čija je maksimalna brzina elektronski ograničena na 276 km/h, može bez limitera da pojuri do čitavih 328 km/h.

U svrhu testiranja maksimalne brzine, savršeno mesto predstavljaju sekcije nemačkih „autobanova“ bez ograničenja brzine, posebno kada nema saobraćaja. Ono što možemo da vidimo u videu je neverovatno ubrzanje do „stotke“ za 2,56 sekundi, odnosno 6,82 sekunde do 200 km/h. Četvrtinu milje je Plaid pokrio za 9,62 sekunde, a pola milje za 15,03 sekunde. Kompletna milja je prevaljena za 24,22 sekunde, ali je vozač tada već podigao stopalo s papučice gasa.

Nažalost, nema vremena od stanja mirovanja do maksimuma, ali procena je da taj sprint traje oko 22,5 sekundi, što se poklapa otprilike  s vremenom potrebnim za prelazak jedne milje. Sve to je obavljeno u tišini, bez „rike“ iz izduvnog sistema.

Video se završava prikazom Modela S Plaid koji kruži Circuit Paul Ricard trkačkom stazom u Francuskoj. Mada nema nikakve dileme o pravolinijskim performansama ovog elektromobila, s odgovarajućim paketom za stazu, on je kadar da više nego solidno savladava krivine, što dokazuje i povratak rekorda kruga na Nirburgringu u okrilje Tesle, u konkurenciji serijskih električnih automobila. Postignuto vreme iznosi 7 minuta, 25,23 sekunde.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime