Naslovna INFO Bentley Continental GT Speed do 347 km/h na auto-putu (VIDEO)

Bentley Continental GT Speed do 347 km/h na auto-putu (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Budući da se radi o pravom dinosaurusu u današnjoj eri smanjivanja radne zapremine motora, W12 je na putu da ode u (zasluženu) penziju, jer kao što znamo, Bentley od 2030. postaje proizvođač isključivo električnih automobila.

Moćna 6,0-litarska jedinica za sada ostaje sila na koju treba računati, a fascinantno je kako bez ikakvog napora „gura“ automobil težak gotovo 2.300 kilograma do brzina koje su teritorija superautomobila. U novom videu možemo da vidimo Continental GT Speed, koji juri do krajnjih brzinskih granica na nemačkom autobanu.

Sa 650 ks i 900 Nm, ovaj twin-turbo kupe iz Krua ubrzava bez trunke napora. Takođe je impresivno na koji način Conti ostaje savršeno stabilan i komforan čak i pri 347 km/h, koliko je postigao u ovom slučaju. To je nešto više od nominalne maksimalne brzine, koja iznosi 335 km/h.

U redu, neki elitni elektromobili mogu silovitije da ubrzaju a i pitanje je vremena kada će dostići maksimalne brzine koje pružaju motori s unutrašnjim sagorevanjem. Ipak, VW-ov W12 nosi posebnu magiju. Pored toga, automobil koji je u centru pažnje poseduje titanijumski izduvni sistem koji je razvio Akrapovič zajedno s Bentleyjem u cilju kvalitetnijeg „ozvučenja“. Ne samo što je sedam kilograma lakši od standardnog izduva, već takođe povećava snagu za značajnih četiri odsto.

Unapređeni motor je nedavno instaliran u Continental GT Mulliner, obezbeđujući sprint do „stotke“ za samo tri i po sekunde. U ne tako dalekoj budućnosti, srećnici s dubokim džepom će moći da priušte Continental s upola manje cilindara i „plug-in“ hibridnim sistemom. Očekuje se učešće 2,9-litarskog twin-turbo V6 agregata iz elektrifikovanog Flying Spura.

Bentley s nultom emsijom će uslediti 2025., kao prvi čisti elektromobil britanske marke, sa sve 1.400 ks. Do 100 km/h bi trebalo da ubrzava za 1,5 sekundi.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime