Naslovna ECO2 Activesphere kao četvrta studija Audija u nizu

Activesphere kao četvrta studija Audija u nizu

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Audi je automobilskom auditorijumu pružio uvid u budućnost, koja će biti električna i automatizovana. Da podsetimo, kompanija je predstavila tri koncepta kao vesnike onoga šta nas čeka na planu mobilnosti, a četvrti će im se pridružiti sledeće godine. Nosi naziv Activesphere, a tizer dotičnog vozila je pred nama.

On prilično otkriva, a ono što možemo da vidimo je automobil s povišenim klirensom u kupe formi, s niskim iskošenim krovom, hipertrofiranim točkovima i plitkim lukovima točkova. Posvetljenjem slike se ne otkriva mnogo više, mada je „Singleframe“ maska uočljivija. Radi se o čistom, jasnom i elegantnom dizajnu, a opšti utisak je da se radi o više sportski orijentisanoj varijaciji na temu Polestara 2.

Ovo je Audijev četvrti Sphere koncept, nakon Skysphere, Grandsphere i Urbansphere studija. Marka iz Ingolštata je dotične koncepte kreirala kao vesnike potencijalne budućnosti u kojoj će električni automobili biti sposobni da se samostalno kreću, što dizajnerima pruža više slobode u osmišljavanju stajlinga enterijera.

Prvi s kojeg je bio skinut veo je Skysphere, dvosed roudster, koji je prvo javno pojavljivanje imao na Pebble Beach Concours d’Elegance 2021. Ovaj automobil ne samo što je stilski izražajan, već može da menja dužinu međuosovinskog rastojanja, tako da Sport i GT postavke deli 25 centimetara. Usledio je Grandsphere, a radi se o luksuznom sedanu koji Audi naziva „drumski privatni mlaznjak“.

Poslednji među prva tri je Urbansphere, koji je debitovao ranije u toku ove godine. Više izgleda kao kombi nego kao krosover, ali ga je Audi dizajnirao da dominira urbanim okruženjem prevozeći ljude i njihov prtljag. Nažalost, biće jedini novi koncept koji će Audi lansirati ove godine, ali lepe vesti su da su sva tri modela po prvi put izložena na istom mestu, a radi se o štandu na Nedelji automobila u Montereju.

Audi Activesphere neće debitovati do početka 2023. Nemački proizvođač kaže da će ova studija „ponuditi maksimum po pitanju varijabilnosti za ljude koji neguju aktivan način života, kako na asfaltu, tako i van njega“.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime