Naslovna INFO Tesla Model S Plaid za samo 14 sekundi do maksimalne brzine (VIDEO)

Tesla Model S Plaid za samo 14 sekundi do maksimalne brzine (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

O kojoj god konfiguraciji da se radi, Tesla Model S je izuzetno brz automobil, ali kao što znamo, Plaid prednjači po tom pitanju.

Inače, sam termin „Plaid“ potiče iz pop-kulture, odnosno čuvene parodije „Svemirske loptice“ (Spaceballs), a odnosi se na brzinu veću od „ludicrous“ (takođe termin preuzet iz dotičnog filma), što je ranije oznaka Teslinog najbržeg modela.

Međutim, ono što je sada ispred nas je automobil sposoban da iz stanja mirovanja do elektronski ograničenih 267 km/h „doleti“ za samo 14 sekundi. Ovoga puta nema karakterističnog zvuka moćnih motora SUS, jer sve što se čuje je strujanje vazduha i zujanje električnog pogona.

Naravno, za video je zaslužna ekipa AutoTopNL, poznata po proveravanju maksimalnih brzina raznoraznih modela automobila na sekcijama nemačkih „autobanova“ gde nema ograničenja brzine. Retko kada imamo priliku da vidimo neki električni model u ovakvoj misiji, bez obzira što se ovde radi o primerku koji se ubraja među najboljim na svetu po pitanju ubrzanja.

Ono što je interesantno je dešavanje sredinom klipa, gde možemo da vidimo ulazak na auto-put iza sporijih vozila, gde vozač strpljivo čeka da se leva traka raščisti. Hečbek užurbano prolazi dok se Tesla kreće brzinom od nekih 60 km/h, ali rastojanje jedva da prelazi dužinu autobusa kada vozač pritiska papučicu „gasa“. U konkretno tom pokušaju, Model S Plaid od 60 do 256 km/h ubrzava za 12 sekundi, i to ne pri punom gasu tokom polovine distance.

Finalni sprint je onaj od 14 sekundi, gde iz stanja mirovanja Model S Plaid ubrzava do 267 km/h. Oficijelna maksimalna brzina ovog automobila iznosi 320 km/h, ali je dostupna kroz izvesna unapređenja hardvera. U suprotnom, maksimalna brzina je ograničena na 267 km/h.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime