Naslovna INFO BMW XM 50e debitovao bez pompe

BMW XM 50e debitovao bez pompe

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Pre samo nekoliko dana, BMW je „reklamirao“ XM 50e kao ulaznu verziju SUV perjanice.

Shodno nomenklaturi, ne raspolaže snagom jednog M760e (571 ks), a sada su tu i oficijelne brojke koje to potvrđuju.

Bavarski proizvođač je odlučio da ne ide s fanfarama i detaljnim pres materijalom, već je umesto toga specifikacije objavio na svojoj internet stranici. Brojke nisu impresivne ali daleko od toga da su „mačji kašalj“. Novajlija raspolaže s 476 ks i 700 Nm.

Pogonsku jedinicu čini 3,0-litarski redni turbo šestocilindraš, uz asistenciju elektromotora s 200 ks. Doduše, ova konfiguracija se nalazi i u moćnom M760e, ali sa snažnijim motorom s unutrašnjim sagorevanjem. I u slučaju M50e snaga se šalje na sve točkove putem standardnog osmostepenog menjača s različitim režimima vožnje.

„Vatrena moć“ novajlije mu omogućava da do „stotke“ ubrza za 5,1 sekundu, što je sve samo ne sporo, posebno kada je u pitanju velik i težak SUV. Ipak, perjanica u vidu Label Red modela istu radnju obavlja za 3,7 sekundi.

Što se tiče čisto električne autonomije, novi XM 50e koristi usluge baterije od 22,1 kWh, iste one koja se nalazi u M760e, što omogućava prelaženje 84 kilometra čisto na električni pogon. Ovde je spomenuti Label Red značajno slabiji, jer može da prevali tek 48 kilometara „na struju“.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime