Naslovna INFO VESTI Audi RS4 Avant Competition Plus na Nirburgringu brži od Mercedesa SLS (VIDEO)

Audi RS4 Avant Competition Plus na Nirburgringu brži od Mercedesa SLS (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Moćni karavan iz Ingolštata ostvario je vreme kruga na Nirburgringu ravno visokoperformantnim kupeima od pre desetak godina.

Nemački Sport Auto sprovodi nešto što naziva „Supertest“, a taj naziv je potpuon legitiman, budući da se ispitivanje odigrava na kultnoj stazi Nirburging Nordšlajfe.

Ovoga puta je u centru zbivanja Audi RS4 Avant Competition Plus, za čijim volanom se našao iskusni trkački vozač, Kristijan Gebhart.

RS4 Avant Competition Plus je krug na „Zelenom paklu“ kompletirao za 7 minuta, 39,35 sekundi. Da bismo dobili pravi uvid u ovo vreme, treba spomenuti da je Sport Auto Mercedes-Benzom SLS AMG istu rutu pokrio za 7 minuta, 40 sekundi 2012. Visokoperformanti GT s vratima u vidu galebovih krila bio je za nijansu sporiji od „mišićavog“ bavarskog karavana.

Ono što je primetno u video klipu je da je Audi miran i ukomponovan. To može da se zahvali sjajnom pogonskom sistemu na sve točkove, koji pruža obilje prijanjanja, ali i poznavanju staze od strane vozača.

Audi je debitovao s Competition i „naoštrenijim“ Competition Plus paketima za RS4 Avant u oktobru 2022. Competition kombinuje RS Sports Exhaust System Plus izduv mase samo 8 kilograma s manjim prigušenjem zvuka, softver za brže promene stepena prenosa i značajniju razliku između režima vožnje. Pored toga, maksimalna brzina je ograničena na viših 290 km/h. Ova opcija dodaje crni trim enterijera i mat finiš obloga retrovizora, prednjeg spojlera, bočnih zakrilaca, ekstenzije pragova i zadnjeg difuzora u vidu ugljeničnih vlakana. Kabinski prostor krase RS sportska sedišta presvučena mešavinom Dinamica veštačkog antilopa i „biserne“ napa kože.

Competition Plus paket poseduje sve što i prvonavedena verzija, uz neke dodatke. U njih se ubrajaju RS Sport Suspension Pro manuelno podesivi amortizeri, koji redukuju klirens za jedan centimetar u fabričkoj postavci. Vlasnici mogu spustiti karoseriju za dodatni centimetar ako to žele. Ogibljenje takođe dobija višu stopu hoda opruga i kruće stabilizatore. Fiksni prenosni odnos sistema upravljanja od 1:13,1 zamenjuje standardni sistem s dinamičkom asistencijom. Quattro Sport diferencijal akcenat stavlja na isporuku više snage na zadnju osovinu. Rekalibrisani ABS softver i keramički kočni diskovi redukuju zaustavni trag za 2 metra pri brzini od 100 km/h.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime