Naslovna AKTUELNO Audi kaže da će nas finalni RS modeli “raspametiti”

Audi kaže da će nas finalni RS modeli “raspametiti”

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

U slučaju da ste propustili ovu informaciju, treba znati da će Audi lansirati svoj poslednji novi automobil koji pokreće motor s unutrašnjim sagorevanjem za nekoliko godina, jer će svaki novi proizvod od 2026. biti isključivo električni.

Od 2033. premijum marka iz Ingolštata će prodavati samo elektromobile, s mogućim izuzetkom u Kini, gde bi lokalna potražnja mogla da odredi da „četiri prstena“ nastave proizvodnju automobila s motorima SUS. Pre nego što počne postepeni prelazak na EV, automobili sa konvencionalnim pogonom će otići u velikom stilu.

Nakon što je u intervjuu za Autocar najavio da će A8 sledeće generacije biti premijerno predstavljen 2024., kao Grandsphere spreman za proizvodnju, šef dizajna kompanije je seo i razgovarao s ekipom iz magazina Top Gear. Kada su ga pitali o planovima u vezi s benzinskim automobilima koji su privlačni entuzijastima, Mark Lihte je iskoristio priliku da spomene finale RS modela po pitanju motora sa unutrašnjim sagorevanjem:

„Obećavam vam, i EV i SUS će biti impresivni. Posebno  RS modeli poslednje generacije s motorima s unutrašnjim sagorevanjem, oni će biti vau… neverovatni.”

Lihte se udržao od deljenja detalja, jer se intervju uglavnom vrteo oko električnih vozila. Međutim, već znamo da će sledeće generacije RS4 i RS6 koristiti plug-in hibridne pogone, tako da su dani čistih „SUS“ modela sa oznakom RS odbrojani. R8 se gasi, kao i TT RS, dok RS Q3 i njegov Sportback ekvivalent, verovatno neće zadržati petocilindarski model nakon ove generacije.

Što se tiče električnih vozila, koncept A6 e-tron za 2021. je „veoma konkretan“ vesnik sledećeg serijskog automobila, koji će zadržati 90 odsto postojećeg stajlinga. Mark Lihte je pomenuo da se radi na verziji proširene karoserije za RS6 e-tron, zajedno s većim točkovima i širim tragom.

Imajmo na umu da je Audi takođe predstavio A6 Avant e-tron, a logika nam govori da će RS6 biti karavan. Uz to, vredi istaći da je u prošlosti bilo RS6 limuzina, ali to je bilo pre dana RS7 Sportbacka, koji služi kao indirektna zamena. Šef dizajna u Ingolštatu rekao je za Top Gear da će RS6 e-tron postati njegov svakodnevni prevoz, koji je već električni automobil, pošto Lihte trenutno koristi e-tron GT.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime