Naslovna INFO Honda Civic Type R Prototype stigao i u SAD – početak prodaje...

Honda Civic Type R Prototype stigao i u SAD – početak prodaje tokom ove godine

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Direktor Honda Australije, Stiven Kolins, izjavio je nedavno da će nova generacija Civica Type R debitovati u junu, ali očigledno je da se to nije desilo.

Čini se da ćemo malo pričekati na dolazak željno iščekivanog „hot heča“, budući da nakon novog „tizera“ verovatno neće neposredno uslediti oficijelno predstavljanje. Pre toga, novi CTR u prototip izdanju je „aterirao“ na američko tle.

I dalje kamuflirana, Hondina kompaktna perjanica je protutnjala Mid-Ohio Sports Car Courseom sa inženjerom za dinamiku vozila, Čadom Gilsingerom za volanom. Inače, Civic Type R za 2023. je poslužio kao bezbednosno vozilo na startu Honda Indy 200 trke. Tehničke specifikacije su i dalje pod velom misterije, ali ono što znamo je da je novajlija razvijen „od glave do pete“, tako da se radi o potpuno novom modelu a ne evoluciji prethodnog FK8.

Već sada krunisan kao najbrži automobil s prednjim pogonom na stazi Suzuka, novi CTR se prošlog meseca okušao na Nirburgringu. Taj brzi krug moguće da je odrađen da bi se srušio rekord od 7 minuta, 40,1 sekunde, koji još uvek zvanično drži Renault Megane RS Trophy-R Nürbrugring Pack.

Ono što je takođe izvesno je da Civic Type R i dalje ne usvaja bilo kakvu formu elektrifikacije, držeći se stare i oprobane formule. Očekujemo 2,0-litarski turbobenzinac s preko 300 ks, s tim što su iz kompanije javili da je reč o „najsnažnijoj, najperformantnijoj“ verziji do sada, koja će biti dostupna isključivo sa šestostepenim manuelnim menjačem.

U kratkom materijalu za medije izdatom povodom premijere CTR-a u SAD, Honda kaže da će prodaja započeti pre kraja godine.

Auto Moto Show

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime