Naslovna INFO VESTI Stellantis napreduje u Evropi sa svojom električnom gamom

Stellantis napreduje u Evropi sa svojom električnom gamom

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

U tržišnoj atmosferi koju i dalje oblikuju poremećaji i transformacije bez presedana, Stellantis je saopštio snažne rezultate u prvoj polovini 2023. godine sa skoro 1,44 miliona registracija u regionu Evropa 30 (PC+CV), što je povećanje od 5,3 odsto u odnosu na isti period 2022. godine, postigavši ukupni tržišni udeo od 19,1 odsto.

Stellantis je uhvatio zalet na tržištu komercijalnih vozila, potvrdivši svoje vođstvo u prodaji u Evropi sa skoro 292.900 prodatih jedinica, što je povećanje od 5,3 odsto u odnosu na prvo tromesečje 2022, sa stabilnim tržišnim udelom od više od 30 odsto.

Stellantis takođe ubrzava na putu ka mobilnosti sa nultom emisijom, nakon što se popeo na podijum u nekoliko država. Kompanija sada ima 24 električna vozila na baterije (BEV) na tržištu, i skoro će udvostručiti taj broj do kraja 2024; trenutno, električna vozila kompanije Stellantis kao što su Peugeot e-208 i novi Fiat 500 na vrhu su rang-listi elektrifikovanog tržišta u Evropi. Sveukupno, na tržištu BEV, Stellantis je dominantan u segmentu A (udeo od 39 odsto), segmentima B i B-SUV (62 i 53 odsto) i segmentu CV (46 odsto).

Stellantis je takođe pokrenuo Free2move charge, ekosistem sa perspektivom od 360 stepeni koji će glatko omogućiti punjenje i upravljanje energijom (Stellantis Charging & Energy Business Unit) kako bi se zadovoljile sve potrebe kupaca EV, svuda i u svakom pogledu. Sistemom Free2Move Charge upravlja nova Stellantis poslovna jedinica za punjenje i energiju, i on će odgovoriti na potrebe kupaca električnih vozila kod kuće, na poslu i na putu.

„Zahvaljujući našim brendovima, Stellantis je prava moćna mašinerija u nastajanju,“ rekao je Uve Hohgešurc (Uwe Hochgeschurtz), operativni direktor kompanije Stellantis za region proširene Evrope. „Naši brendovi su snažno pozicionirani, svaki sa svojom ličnošću kako bi se uklopili u različite delove tržišta, isporučujući sve bolje rezultate i negujući budućnost cele kompanije. Naši dobri komercijalni rezultati, zajedno sa dvocifrenim finansijskim rezultatima za   prvo polugodište 2023., služe kao dokaz da smo na putu ka mobilnosti sa nultim emisijama, koja će poštovati životnu sredinu i biti pristupačna svima. Hteo bih da se zahvalim svim našim zaposlenima i našim partnerima na njihovom trudu i posvećenosti postizanju ovih rezultata, dok pravimo dalje korake ka sprovođenju našeg strateškomg plana Dare Forward 2030.“

Glavni rezultati prodaje – jun i prvo polugodište 2023.

U prvom polugodištu 2023. godine, Stellantis dominira različitim tržištima širom Evrope:

  • Na ukupnom tržištu sa svim vrstama pogona, Stellantis vodi u Francuskoj, Italiji i Portugaliji. Modeli Peugeot e-208 i Fiat 500 Electric su najprodavaniji električni automobili u regionu EU30. 
  • Na tržištu Plug-In hibridnih električnih Vozila (PHEV), Stellantis je lider u Francuskoj, Italiji i Španiji. Novi Jeep® Avenger doprinosi uspehu brenda u Italiji, a Jeep® Compass 4xe je najprodavaniji PHEV automobil u toj zemlji.
  • Na tržištu putničkih automobila (PC) sa svim vrstama pogona, Stellantis takođe predvodi u Evropi, pri čemu je Fiat 500 na prvom mestu u A segmentu, a Fiat Panda je drugi najprodavaniji automobil, takođe najprodavaniji u Italiji.
  • U segmentu komercijalnih vozila (CV), Stellantis je lider u regionu EU30, Francuskoj, Italiji, Poljskoj, Portugalu, Španiji i Holandiji. Fiat Ducato je najprodavaniji kombi u Italiji, dok je Peugeot Partner lider u prodaji u Španiji.
  • Na tržištu 100% električnih komercijalnih vozila (CV), Stellantis pokazuje svoju posvećenost postizanju nultih emisija ugljenika, te je lider u nekoliko zemalja kao što su Francuska, Italija, Španija i Velika Britanija, zahvaljujući odličnim rezultatima brendova Peugeot (prvi u regionu EU30 i Francuskoj u junu), Opel (prvi u Italiji), Citroën (prvi u Španiji) i Vauxhall (prvi u Velikoj Britaniji).
  • Čak i na manjim tržištima, u segmentu električnih komercijalnih vozila (CV BEV), Stellantis održava svoje vođstvo i ima vodeće pozicije u Austriji, Beluksu, Portugalu i Holandiji, a u Poljskoj je Opel Vivaro-e najprodavaniji potpuno električni kombi. 
  • Stellantis je na čelu ukupnog tržišta u Portugaliji, uz pomoć Peugeot brenda, pri čemu Peugeot 2008 zauzima prvo mesto na listi prodaje, a sledi ga Peugeot 208. Peugeot Partner je takođe CV broj jedan.

Izvor: Stellantis

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime